Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποφυλακίστηκαν δύο μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς



Ελεύθεροι είναι από χθες οι αδελφοί Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, που είχαν καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Μετά από οκτώ χρόνια εγκλεισμού τους, τα δύο φερόμενα ως βασικά μέλη της οργάνωσης αφέθηκαν ελεύθερα, έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής τους, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που είχαν υποβάλει βάσει των διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Στα δύο αδέλφια είχαν επιβληθεί πολυετείς ποινές κάθειρξης, οι οποίες συγχωνεύτηκαν σε 20 χρόνια.

Ο Ο Γεράσιμος Τσάκαλος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2010, λίγη ώρα αφού είχε αφήσει ένα δέμα-βόμβα σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι. Πέντε μήνες αργότερα είχε συλληφθεί και ο αδελφός του, Χρήστος, στη Νέα Ιωνία Βόλου, έπειτα από κοινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πτώση 20χρονου από ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν σήμερα (22/4) λεωφορεία, μετρό και τραμ

Peristeri News

Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα από την έκρηξη κροτίδας

Peristeri News

Leave a Comment