Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε ο Στίβεν Γκρέι με το Περιστέρι



«Μόνιμος» κάτοικος Περιστερίου γίνεται ο Στίβεν Γκρέι (31χρ., 1,96), ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που υπέγραψε στις 31 Ιουλίου του 2018 το πρώτο συμβόλαιο με τους «κυανοκίτρινους» και στις 17 Ιουνίου του 2019 ανανέωσε για άλλη μια σεζόν, μπαίνει πλέον αισίως στον τρίτο χρόνο.

Από τη στιγμή που οι δυο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους, δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ο Γκρέι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Περιστέρι και ετοιμάζεται να γράψει νέες επιτυχημένες σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου στην Basket League και στην Ευρώπη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αιφνιδιαστικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Γκρέι, σε 20 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, είχε 256 πόντους συνολικά (12,8 μέσο όρο), 2,9 ριμπάουντ, με 53.8% στα δίποντα, 43.2% στα τρίποντα σε 26’45” ανά αγώνα. Ενώ στο Basketball Champions League με τους «κυανοκίτρινους» είχε 11,9 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι από ατσάλι στο Nick Galis Hall πήρε το εισιτήριο για τα Play Off

Peristeri News

Ξανθόπουλος: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ με τον Άρη»

Peristeri News

Το Περιστέρι επικράτησε του Λαυρίου με 90-77 και συνεχίζει προς τα πλέι οφ

Peristeri News

Leave a Comment