PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αν. Θεοδωράκος: Από λάθος της ΔΕΗ χωρίς ρεύμα σχολεία στο Περιστέρι



Ανακοίνωση σχετικά με την διακοπή ρεύματος σε σχολεία στο Περιστέρι εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος απάντησε στην ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Περιστερίου τονίζοντας πως τα σχολεία έμειναν χωρίς ρεύμα από λανθασμένη εντολή της ΔΕΗ προς τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καθ’ όλη την περίοδο της ενεργειακής κρίσης και των ακραίων παραμέτρων και συνεπειών της, η συνεχής και ανελλιπής προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Περιστερίου, δεν επέτρεψε καμία διακοπή ηλεκτροδοτικής παροχής, σε σχέση με τις πολυάριθμες σχολικές μονάδες της πόλης μας, όπως και με την ενεργειακή αρτιότητα και επάρκεια της λειτουργίας τους.

Στην προκειμένη περίπτωση των τριών σχολείων, η ενεργειακή διαταραχή που παρατηρήθηκε, οφείλεται αφενός στην μετατροπή των ρολογιών της ΔΕΗ σε ψηφιακά και αφετέρου στη λανθασμένη σχετική εντολή της ΔΕΗ προς ΔΕΔΔΗΕ. Με τη συγκεκριμένη δυστυχώς επίπτωση, ως προς την ηλεκτροδότηση των εν λόγω μεμονωμένων σχολείων.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία του συνόλου των σχολικών κτιρίων και μονάδων του Δήμου Περιστερίου, ως Διοίκηση του Δήμου, με τεταμένη διαχρονικά την ευθύνη μας και την προσπάθειά μας, έναντι ολόκληρης της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, όπως και έναντι της πλήρους κάλυψης των σχολικών και εκπαιδευτικών συνθηκών και αναγκών, έχουμε απευθυνθεί και δεόντως απαιτήσει από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την ανάλογη άμεση ανταπόκρισή τους.

Με στόχο την απολύτως ομαλή έκβαση της σχολικής χρονιάς 2024-2025.

Χωρίς επουδενί να θίγεται το εκπαιδευτικό έργο, η σοβαρότατη αποστολή του και η αυτούσια επίδρασή του, προς όλους τους αγαπημένους μας μαθητές, προς τα μαθητικά νιάτα ολόκληρης της πόλης του Περιστερίου. Που λεπτό δεν παύουν και δεν σταματούν να προηγούνται και να προπορεύονται στα ενδιαφέροντα και την φροντίδα μας, στον βαθύτερο πυρήνα της οποίας, διαχρονικά και αδιάκοπα βρίσκονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Λαμπάδιασε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες μυοχαλαρωτικού φαρμάκου

Peristeri News

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Θήβα ταρακούνησε την Αττική

Peristeri News

Leave a Comment