Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αλβανοί φοιτητές έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του Πρωθυπουργού



Φοιτητές έριξαν αβγά στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έναν νέο νόμο για το εκπαιδευτικό σύστημα, που θεωρούν ότι δίνει προτεραιότητα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια σε σχέση με τα κρατικά.

Το περιστατικό συνέβη στο πανεπιστήμιο των Τιράνων, την ώρα που ο Ράμα αποχωρούσε, μετά από σύσκεψη που είχε στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών με εκπροσώπους μικρών επιχειρήσεων. Οκτώ άτομα προσήχθησαν για ανάκριση.

Οι φοιτητές είναι δυσαρεστημένοι με το νόμο που υιοθετήθηκε πριν από δύο μήνες, επειδή προβλέπει αύξηση των χαμηλών διδάκτρων σε κρατικά πανεπιστήμια και δίνει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια τη δυνατότητα μερικής χρηματοδότησής τους από χρήματα που καταβάλλουν φορολογούμενοι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μαζική επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ

Peristeri News

Τραμπ: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το Ισραήλ

Peristeri News

Ινδία: Τουλάχιστον 265 νεκροί, 24 στα κτίρια στα οποία προσέκρουσε

Peristeri News

Leave a Comment