PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό με πτώση της θερμοκρασίας



Αλλαγή σκηνικού θα έχουμε το επόμενο τριήμερο στις καιρικές συνθήκες.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς ο καιρός αλλάζει και επιφυλάσσει μπόρες και καταιγίδες από την Δευτέρα (19/08/2024) έως και την Τετάρτη (21/08/2024).

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «τη Δευτέρα (19/08/2024) θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Δυτική Στερεά και πιθανόν τα ορεινά της Πελοποννήσου Τα φαινόμενα στα Βορειοδυτικά πιθανώς θα είναι έντονα.

Την Τρίτη (20/08/2024) θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα κυρίως το απόγευμα και τα φαινόμενα τοπικά σε Ιόνιο Κεντρική και Β. Ελλάδα πιθανόν να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Την Τετάρτη (21/08/2024) σποραδικά φαινόμενα σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά -όχι όμως έντονα- με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια.

Το διήμερο Πέμπτης (22/08/2024) και Παρασκευής (23/08/2024) δεν προβλέπονται σημαντικές βροχές, ενώ θα έχουμε προοδευτική άνοδο της θερμοκρασίας και ενίσχυση μελτεμιού στα 6-7 μποφόρ την Παρασκευή (23/08/2024). Ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Προειδοποίηση από την ΕΜΥ

Στην πρόγνωση της Δευτέρας (19/08/2024) η ΕΜΥ κάνει λόγο για σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και στα δυτικά τμήματα της Ηπείρου.

Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (πλην της Θράκης). Τα φαινόμενα, τα οποία στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα περιοριστούν στη δυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κοινή σύσκεψη των Ενώσεων Γονέων της Δυτικής Αθήνας ενάντια στις συγχωνεύσεις

Peristeri News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό το βράδυ

Peristeri News

Αιγάλεω: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και εγκατέλειψε 6χρονο αγοράκι

Peristeri News

Leave a Comment