PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλ.Σταυρούλιας: «Στους υγιείς οικονομικά δήμους στην Ελλάδα το Περιστέρι» (video)



Σε συνέντευξη του στο Peristeri News ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών απάντησε στην αντιπολίτευση και την κατηγόρησε ότι πάλι σχολίασε χωρίς να κάνει προτάσεις.

Συνέντευξη παραχώρησε στο PeristeriNews.gr ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέξης Σταυρούλιας όσον αφορά τα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου αλλά και τις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό του Δήμου Περιστερίου για το 2013.

Ο κ.Σταυρούλιας έθεσε τις απόψεις του για το φετινό προϋπολογισμό και την καλή κατάσταση που διανύει αυτή τη στιγμή στα οικονομικά του ο Δήμος Περιστερίου.

Αναφέρθηκε στους ελέγχους που έχουν γίνει από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους και σχολίασε ότι ο Δήμος Περιστερίου ανήκει αυτή τη στιγμή στους πιο οικονομικά υγιείς Δήμους της Ελλάδας.

Δεν παρέλειψε να απαντήσει στις κατηγορίες τις Αντιπολίτευσης για το φετινό προϋπολογισμό και θεώρησε ότι για μια ακόμα φορά δεν έγινε καμία πρόταση παρά μόνο λόγια.

Τέλος μετά από ερώτηση μας για την θετική ψήφο στο προϋπολογισμό του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ηλ.Ψυρόγιαννη, ο Αντιδήμαρχος θεώρησε τιμητική την ψήφο του ενώ πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχαν πολιτικές αγκυλώσεις θα ψήφιζαν και άλλοι θετικά τον προϋπολογισμό του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Λαμπρή υποδοχή φλόγας της Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Παράταση στις εγγραφές στα Δημιουργικά Εργαστήρια Δήμου Περιστερίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Peristeri News

Πότε έρχεται στο Περιστέρι το 3ο δημοτικό πανηγύρι

Peristeri News

Leave a Comment