Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άγρια επίθεση δέχτηκε 19χρονος σε δομή στον Κολωνό



Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ένας 19χρονος από το Μπαγκλαντές, μέσα στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών, στην οδό Χάου Σαμουήλ, στον Κολωνό, αφού πρώτα οι άγνωστοι τον λήστεψαν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/03).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν από το θύμα τους το κινητό του τηλέφωνο, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι Αρχές συνέλαβαν δύο 18χρονους αιγυπτιακής καταγωγής που φιλοξενούνται επίσης στη δομή, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα ίδιας εθνικότητας.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι δράστες εκτός από το κινητό τηλέφωνο απέσπασαν και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του 19χρονου θύματος της επίθεσης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκλεβαν οχήματα και παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους

Peristeri News

Τον Ιούλιο παραδίδεται το πρώτο τμήμα Πάτρα-Πύργος

Peristeri News

Σύλληψη 20χρονου στους Αγίους Αναργύρους για ασελγείς χειρονομίες

Peristeri News

Leave a Comment