PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Αγνώριστος ο Βινς Βον στη νέα του σειρά



Αγνώριστος ο Βινς Βον, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά του Apple TV+, «Bad Monkey», της οποίας το τρέιλερ κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη (24/7).

Ο 54χρονος ηθοποιός έχει ύψος 1,96 και στο παρελθόν είχε περισσότερα κιλά, τα οποία πλέον έχει χάσει, όπως φαίνεται από το τρέιλερ.

Μάλιστα, στο παρελθόν ο Βινς Βον είχε ξαναχάσει αρκετά κιλά για τις ανάγκες τότε του ρόλου του στην ταινία «Αδιόρθωτοι Γλετζέδες» (Swingers) όπου στην τελευταία σκηνή, εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένος.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Dark Horizons πως τότε είχε ακολουθήσει αυστηρό πρόγραμμα προπονήσεων γιατί δεν ήθελε να μπλέξει με αυστηρή δίαιτα όπως συνάδελφοί του όταν απαιτείται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Τόνισε δε ότι το είχε κάνει γιατί ήταν απαραίτητο για να γίνει εμφανής η εξέλιξη του Γκάρι που υποδυόταν, δηλαδή ότι στο τέλος ήταν πλέον ένας άλλος άνθρωπος μετά από όσα του είχαν συμβεί.

Στο «Bad Monkey», το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο best seller του δημοσιογράφου Καρλ Χάιασεν, ο Βινς Βον, φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος, υποδύεται τον Andrew Yancy.

Πρόκειται για «έναν πρώην ντετέκτιβ, ο οποίος υποβιβάζεται σε επιθεωρητή εστιατορίου στο Florida Keys, αφού εκδιώκεται από το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

Μια ασυνήθιστη νέα περίπτωση θα μπορούσε να τον επαναφέρει στο τμήμα, αν μπορέσει να ξεπεράσει μια σειρά από περίεργες καταστάσεις και έναν κακό πίθηκο», αναφέρει η περιγραφή της σειράς.

Το «Bad Monkey» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου με τα δύο πρώτα επεισόδια και στη συνέχεια κάθε εβδομάδα θα γίνεται διαθέσιμο ένα ακόμα επεισόδιο μέχρι το φινάλε στις 9 Οκτωβρίου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα η Μισέλ Μόναγκαν και ο Τζον Ορτίζ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εγγονός Ιταλού πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Λ. Μενδώνη

Peristeri News

Τρεις ελληνικές αρχαιότητες επαναπατρίστηκαν από τις ΗΠΑ

Peristeri News

Ο νέος φωτισμός στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Peristeri News

Leave a Comment