PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άδειο το Περιστέρι εν αναμονή της επιστροφής των εκδρομέων



Έχοντας φτάσει στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, το Περιστέρι από την έναρξη της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου παραμένει άδειο όπως και οι υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας.

Αρκετοί επέλεξαν για τις διακοπές τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και αυτό είναι φανερό από την ανύπαρκτη κίνηση στους δρόμους, τον λιγοστό κόσμο που περπατάει μέσα στην πόλη και κυρίως στην εμπορική αγορά αλλά και από την ευκολία του να βρεις να κάτσεις σε μαγαζιά που συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Μάλιστα αρκετά καταστήματα, κυρίως εστίασης, παραμένουν κλειστά μέχρι την έναρξη της επόμενης βδομάδας όπου θα είναι και αναγνωριστική ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου.

blank

Η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται αυτή την Κυριακή 25/8 και από την Δευτέρα η σταδιακή επιστροφή και του υπόλοιπου κόσμου ενώ κάποιοι περιμένουν την επιστροφή των μαζικών εκδρομέων ώστε να φύγουν εκείνοι για διακοπές.

Πάντως με την επιστροφή του κόσμου που βρισκόταν σε διακοπές αναμένεται η ζωή στην πόλη να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς που για όσους βρέθηκαν στο Περιστέρι όλες αυτές τις μέρες, θα τους φανεί ανυπόφορη.

10 παραλίες σε απόσταση μόλις 1 ώρα από το Περιστέρι

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στη φυλακή 2 γιατροί και 3 φαρμακοποιοί για την απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ορτύκια με σαλμονέλα

Peristeri News

Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς και 4 συλλήψεις

Peristeri News

Leave a Comment