PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τοξικομανής βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Περιστέρι



Με άμεσες ενέργειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Περιστερίου ανακαλύφθηκε το τραγικό γεγονός…

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε μέρος σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο Περιστέρι.

Ιδιοκτήτης εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Ασκληπιού 97 βρήκε μέσα στο σπίτι του άνθρωπο μέσης ηλικίας νεκρό με πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για χρήση ναρκωτικών.

Το συμβάν ξεκίνησε πριν από δύο μέρες όταν κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Τάσο Θεοδωράκο ότι στο συγκεκριμένο σπίτι έμπαιναν άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα για χρήση ουσιών.

Ο Αντιδήμαρχος την ίδια στιγμή με Κοινωνικές λειτουργούς από την Υπηρεσία του Δήμου βρέθηκαν στο χώρο και αντίκρισαν ότι το σπίτι είχε δεχτεί καταστροφές στην εξωτερική πόρτα και τα παράθυρα ενώ στην αυλή υπήρχαν υψηλοί θάμνοι και ακαθαρσίες.

Κατάφεραν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος διαμένει εκτός Περιστερίου και του ζήτησαν άμεσα να ασφαλίσει την οικία τους έτσι ώστε να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και να το καθαρίσει γιατί αποτελούσε εστία μόλυνσης

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την επόμενη ακριβώς μέρα (Σήμερα) έφερε στο χώρο συνεργείο καθαρισμού που όταν μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν το άψυχο σώμα του άνδρα.

Από κει και πέρα στο χώρο κατέφθασαν Αστυνομικές δυνάμεις της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού που μάζεψαν τα στοιχεία και κίνησαν τις διαδικασίες.

Το PeristeriNews.gr μιλώντας με κάτοικους της γειτονιάς ένιωσε την απόγνωση τους για την εστία μόλυνσης που είχε δημιουργηθεί από την απροσεξία του ιδιοκτήτη της κατοικίας. Με την επίλυση του ζητήματος ευχαρίστησαν τον Δήμο Περιστερίου και την Κοινωνική Υπηρεσία για τις άμεσες ενέργειες τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Χαμός κατά τη διάρκεια κηδείας όταν ιερέας τσακώθηκε με συγγενή

Peristeri News

Η διαδικασία για να βγάλετε νέα ταυτότητα μέσω id.gov.gr

Peristeri News

Αιγάλεω: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment