PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γ. Βαθιώτης: Ζεστά τραπέζια αγάπης για ευπαθείς ομάδες



Ακόμα μια κοινωνική δράση από τον επιστημονικό συντονιστή κοινωνικών δράσεων στο Περιστέρι.

Ανακοίνωση του Επιστημονικού Συντονιστή των κοινωνικών δράσεων και Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου, Γιώργου Βαθιώτη:

Με τους επιστήμονες των κοινωνικών δράσεων ξεκινάμε στα πνευματικά κέντρα ναών γεύματα αγάπης για όσους πραγματικά έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε φως και χρώμα στην ελπίδα.

Οι υπέρογκοι φόροι, τα χαράτσια, η ανεργία οδήγησαν στην μόνη φωτεινή πλευρά της κρίσης, την αλληλεγγύη. Μέσα στην λαίλαπα της μνημονιακής ασφυξίας κανείς περήφανος Περιστεριώτης δεν θα αισθάνεται μόνος. Η ελπίδα για το αύριο είναι πιο δυνατή από το φόβο του σήμερα

Η πόλη, που από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, αντιστάθηκε στην αναλγησία του κράτους πρόνοιας με τα κοινωνικά φροντιστήρια, τα κοινωνικά ιατρεία, τα νομικά και ψυχολογικά τμήματα έρχεται να δώσει χαμόγελο και αισιοδοξία στην αδύναμη κοινωνική συνοχή.

Στα πλαίσια της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας συμπολίτες μας που συμμετέχουν στις κοινωνικές δράσεις οργανώνουν σε πνευματικά κέντρα ναών τα ζεστά οικογενειακά τραπέζια αγάπης και ελπίδας.

Η πρώτη μας συνάντηση στο οικογενειακό γεύμα θαλπωρής με ευπαθείς κοινωνικά ομάδες θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Ιανουαρίου σε αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων και Αποστόλου Ανδρέα. Επιλέξαμε την περιοχή της Τσαλαβούτα ως έναρξη αυτής της κοινωνικής δράσης γιατί μαστίζεται περισσότερο από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας.

Για εμάς τους επιστήμονες το καλύτερο τραπέζι χαράς θα είναι όταν φύγουμε από την μνημονιακή ασφυξία, τα κοινωνικά έργα αποτελούν ανάμνηση στις σκέψη μας και κάθε συνάνθρωπός μας θα έχει το ιερό δικαίωμα της εργασίας.

Ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News

Ξεκινούν οι διαλέξεις του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (25η)

Peristeri News

Leave a Comment