PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοινωνική δράση από τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα–Λιναρδάτου



Διάθεση ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στύψης Λέσβου

Η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου αναλαμβάνοντας μια πρωτότυπη κοινωνική δράση και στηρίζοντας τον Έλληνα παραγωγό παρέχει τη δυνατότητα στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης Λέσβου να διαθέσει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακή τιμή σε όσους ενδιαφέρονται.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, από 9.00 π.μ – 12.00 π.μ., θα γίνει διανομή ελαιόλαδου «χωρίς μεσάζοντες» από τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114 Περιστέρι.

Η τιμή στην οποία θα διατεθεί το ελαιόλαδο είναι 15,30 ευρώ/δοχείο 5 λίτρων το παρθένο και 17,30 ευρώ/δοχείο 5 λίτρων το έξτρα παρθένο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α και το κόστος μεταφοράς και συσκευασίας. Την κάθε παραγγελία θα συνοδεύει νόμιμη απόδειξη, η οποία θα εκδοθεί από τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης, στα στοιχεία που οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν.

Η παραπάνω δράση αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά της Σύγχρονης Σχολής Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου προς τις οικογένειες, τους εργαζόμενους του σχολείου και την τοπική κοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Έλλη Τσαΐρη και να συμπληρώσουν το αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας το αργότερο ως την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 (τηλ. επικοινωνίας 2115002300 – εσωτ.132, καθημερινά 12.30 μ.μ. – 15.30 μ.μ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έφτασε η ώρα για μείωση τιμών στην Αττική Οδό – Πότε ισχύουν οι νέες τιμές

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Peristeri News

Περιστέρι: Χαμός κατά τη διάρκεια κηδείας όταν ιερέας τσακώθηκε με συγγενή

Peristeri News

Leave a Comment