PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έγκριση της προγραμματικής σύμβασης για το Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών (video)



Πρώτο θέμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 22 Ιανουαρίου ήταν το Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών.

Πρώτο θέμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 22 Ιανουαρίου ήταν το Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών.

Το θέμα εισηγήθηκε ο υπεύθυνος Τεχν. Έργων Β. Κόκκαλης. Τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καράμπελας, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, από το Δήμο Περιστερίου η αντιδήμαρχος Μ. Τσιώτα-Μάρκου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ.Ζαφειρόπουλος, Δ.Κυπραίος, Χ.Καραθάνος, Ι.Πανταλάκη, Χ.Καπάταης, Κ.Καψής, Μ,Γιομπαζολιάς, Ι.Μανουσογιαννάκης.

blank

Εγκρίθηκε ομόφωνα η έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ. 1786 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ” συνολικού προϋπολογισμοού 4.100.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

blank

Το έργο αφορά στην κατασκευή Κολυμβητικής δεξαμενής, Κολυμβητική δεξαμενής εκμαθήσεως, κερκίδες θεατών (715 θέσεις), κερκίδες VIP (51θέσεις), ΑΜΕΑ (16 θέσεις), βοηθητικού χώρους κολυμβητηρίου και αποδυτήρια, ηλεκρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, ράμπες και κλιμακοστάσια πρόσβασης, διαμόρφωση χώρου στάθμευσης.

blank

Επισημαίνεται ότι το έργο θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου και μετά την περαίωση του συνόλου των εργασιών, ο Δήμος θα αναλάβει τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (25η)

Peristeri News

Λαμπρή υποδοχή φλόγας της Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Παράταση στις εγγραφές στα Δημιουργικά Εργαστήρια Δήμου Περιστερίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment