PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακό το Σαββατοκύριακο



Αν και άρχισαν τα δρομολόγιά τους Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ, τα τρένα του ΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα μετά τα μεσάνυχτα, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Αν και άρχισαν τα δρομολόγιά τους Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ, τα τρένα του ΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα μετά τα μεσάνυχτα, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) για το τριήμερο Σάββατο 26 – Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Αυτό το Σαββατοκύριακο «χειρόφρενο» βάζουν επίσης και οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Σημειώνεται πως στους επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου» ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.

Την ίδια ώτα νόμιμη κρίθηκε η απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» μετά το “χειρόφρενο” των εργαζομένων.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η κινητοποίηση προκηρύχθηκε κατά τρόπο νόμιμο από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και έτσι απέρριψε την αίτηση της ΟΣΥ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

ΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για τη δρεπανοκυτταρική νόσο

Peristeri News

Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Peristeri News

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Peristeri News

Leave a Comment