PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αστυνομικοί απέκλεισαν τα ΜΑΤ στο Γουδή



Τριάντα περίπου συνδικαλιστές αστυνομικοί βρίσκονται αυτή την ώρα (06.50 το πρωί), έξω από τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύουν τα ΜΑΤ στο Γουδή, εμποδίζονταν την είσοδο αλλά και την έξοδο των διμοιριών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες περικοπές στις αμοιβές τους.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ομάδα αστυνομικών απέκλεισε την κεντρική πύλη στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι «κλούβες» των ΜΑΤ που πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα ένστολοι πρόκειται να συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων ανέφεραν ότι ζητούν από τον κ. Σάμαρα να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να μην προχωρήσει σε περικοπές.

Όπως τονίζουν, οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε τραγική κατάσταση και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως οι περικοπές θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας δεσμεύθηκε πως θα τους απαντήσει σήμερα, Πέμπτη, για το εάν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εξαρθρώθηκαν τρεις συμμορίες σε καταυλισμούς Ρομά

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για τη δρεπανοκυτταρική νόσο

Peristeri News

Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Peristeri News

Leave a Comment