PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 3/12/2011



Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός (21/3-20/4)

Μυστικές συναντήσεις μπορεί να σε εξιτάρουν αισθηματικά αλλά είναι πολύ πιθανό να μην αρέσουν στη μόνιμη σχέση σου. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς φρόντισε να βρεις τα κατάλληλα μέρη συνάντησης. Η διαχείριση των οικονομικών σου παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα κι αυτό το διάστημα. Καλύτερα να βάλεις κάποιο άλλο άτομο υπεύθυνο για να σου μείνει και κανένα φράγκο για αύριο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προχώρα δίχως να αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατήσουν πίσω. Μια μαγική ημέρα για σένα, που θέλεις να ανοιχτείς λίγο προς τα έξω και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Η ανάγκη σου, όμως, για κάτι πιο μόνιμο στις αισθηματικές σου σχέσεις, σε κάνει να κολλάς σε πρόσωπα και καταστάσεις, μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Από τη μία έχεις να κάνεις με τα «πρέπει», που σπάνια ακολουθείς και από την άλλη με τα «θέλω», που ζεις για να τα υπηρετείς. Θα βρεθείς σε νέα διλήμματα, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Ξέχασε τι είχες και σκέψου τι μπορείς να έχεις. Ξεκίνα από την αρχή, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Μόνο μην ξεχάσεις τους συνεργάτες σου, στο δρόμο προς την κορυφή. Μην ξεχνάς, πως ο τολμών νικά πάντα. Φρόντισε, λοιπόν, να τολμήσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ήρθε η ώρα για δυναμικές αποφάσεις στη ζωή σου. Αποφάσεις που μπορεί να φαίνονται επίπονες στην αρχή, πώς πας να αλλάξεις ολόκληρη τη ζωή σου, όμως εφόσον δεν είσαι ικανοποιημένος, θα πρέπει να αρχίσουν να ωριμάζουν κάποια στιγμή μέσα σου. Το ποτάμι ρέει πως μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και συ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, από το να το αφήσεις να σε παρασύρει, με τα ορμητικά νερά της αλλαγής του. Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που θα σου προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία.

Λέων (23/7-23/8)

Ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος σήμερα. Θα θέλεις να έχεις το ταίρι σου όλο δικό σου και το πιο πιθανό είναι… να μη βγείτε καθόλου από το σπίτι. Στον οικονομικό τομέα, έχεις δημιουργήσει πολλά έξοδα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καλύψεις με τα χρήματα που εισπράττεις. Προσπάθησε να μειώσεις τα έξοδα ή να αυξήσεις τα έσοδα, μήπως και έρθεις στα ίσα σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επιτέλους, προσπάθησε κι εσύ να χαρείς έστω για μια φορά, δίχως να σκέφτεσαι τόσο πολύ τα πάντα. Μπορείς να είσαι στην καλύτερή σου φάση στην αισθηματική σου σχέση, αρκεί να μη γκρινιάζεις ούτε και να έχεις πολλές απαιτήσεις. Κι αυτό… να δεις που θα σε ανταμείψει ανάλογα. Μια νέα συνεργασία στο χώρο της καριέρας σου μπορεί να σου δείξει και άλλες προοπτικές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Διατήρησε την υπομονή και την επιμονή σου όταν βλέπεις τα δύσκολα, και σύντομα θα έρθουν και οι ανταμοιβές που δικαιούσαι. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο λεπτομερής και συνεπής στη δουλειά σου. Θα δεις που θα μετρήσει πολύ αυτό υπέρ σου. Δούλεψε και οργανώσου λίγο παραπάνω, για να γλιτώσεις όλα τα δυσάρεστα απρόοπτα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Βάλε μπρος για τη δημιουργία ενός απογόνου ή μιας σταθερής σχέσης. Είναι η κατάλληλη εποχή. Παλαιότερα χρέη βγαίνουν στη επιφάνεια και χρειάζονται άμεση εξόφληση. Φρόντισε να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Κάνε κάτι πιο δημιουργικό κι ας έχεις οικονομικό κόστος. Ζήσε έναν έρωτα γεμάτο πάθος και ένταση, δίχως να περιμένεις να κρατήσει για πολύ.

Τοξότης (23/11-21/12)

Άφησε πίσω το παρελθόν, αφού πρώτα έχεις φροντίσει να τελειώσεις κάθε εκκρεμότητα μαζί του. Δεν σου ταιριάζουν τα πισωγυρίσματα, όσο δελεαστικά κι αν είναι, καθώς… ξαναζεσταμένο φαγητό… μάλλον δεν τρώγεται. Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που θα πρέπει να πάρεις θέση, ενώ σου είναι ήδη αρκετά δύσκολο. Όλα αυτά, πιθανό να σου στοιχίσουν και οικονομικά -εκτός από συναισθηματικά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα προκύψει κάτι καλό είσαι σε θέση για νέα ξεκινήματα ή επεκτάσεις στο χώρο της καριέρας. Η ενεργητικότητά σου είναι ιδιαίτερα υψηλή. Μη βιάζεσαι όμως και πολύ όσο ενθουσιασμό κι αν έχεις για να μην κάνεις λάθη. Πρόσεξε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και συμφωνίες σου για να μη γίνουν λάθη από απροσεξία.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει εκτός από πολλές κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα και ένα έξτρα δώρο. Θα μπορέσεις επιτέλους να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σου το έπαιζε δύσκολο το τελευταίο διάστημα. Το διάστημα αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολύ περισσότερα χρήματα από το περασμένο. Μην αρχίσεις να ξοδεύεις τα παραπάνω χρήματα σε ανούσιες αγορές. Συγκρατήσου τώρα και δεν θα χάσεις. Μην κάνεις τα ίδια λάθη που έχεις επαναλάβει και κατά το παρελθόν γιατί εσύ θα χάσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κυνήγησε την καλύτερη δυνατή θέση και πολύ σύντομα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κάνε νέα ξεκινήματα μόνο αν σιγουρευτείς πως τα έχεις οργανώσει σωστά και υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές για σένα. Έχε υπομονή και θα τα καταφέρεις. Κάνε επιτέλους την επανάστασή σου, ώστε να πάρεις τη θέση που σου ανήκει – τη θέση που έχεις ανάγκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)

Peristeri News

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Leave a Comment