Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: Είχα ένα «πολύ καλό» τηλεφώνημα με τον Πρόεδρο Ζελένσκι



Μία ώρα διήρκησε η συνομιλία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο οποίος σε ανάρτησή του αποκάλυψε όσα συζητήθηκαν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις συνθήκες, κατά τις οποίες θα μπορούσε να υπάρξει η ειρήνη μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε στο τηλεφώνημά τους εστίασαν και στην επικοινωνία που είχαν την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Η ανακοίνωση του Τραμπ για το τηλεφώνημα με τον Ζελένσκι

«Μόλις ολοκληρώθηκε μια πολύ καλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας. Διήρκεσε περίπου μία ώρα. Μεγάλο μέρος της συζήτησης βασίστηκε στο τηλεφώνημα που έγινε χθες με τον Πρόεδρο Πούτιν προκειμένου να ευθυγραμμιστούν τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία όσον αφορά τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα ζητήσω από τον Υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Βαλτς να δώσουν μια ακριβή περιγραφή των σημείων που συζητήθηκαν. Η δήλωση αυτή θα δημοσιευθεί σύντομα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Χριστοδουλίδης: Υπάρχει μια παράνομη κατοχή στην Κύπρο εδώ και 50 χρόνια

Peristeri News

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν εγκαινίασε «προεδρικό μέγαρο»

Peristeri News

Πρόστιμο στο TikTok για παράνομη αποστολή δεδομένων στην Κίνα

Peristeri News

Leave a Comment