PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Πάρτι» παρανομίας στο πάρκο της Χωράφας στο Περιστέρι (pics)



Ένα μεγάλο θέμα ασφάλειας στο πάρκο της Χωράφας θέτουν οι κάτοικοι της περιοχής στο PeristeriNews.gr.

Καταγγέλλουν στο site μας πως, παρ’ όλο που το πάρκο είναι πεζόδρομος, πραγματοποιούνται συνεχείς διελεύσεις από μηχανάκια (ακόμα και αυτοκίνητα!!!), ειδικά τα Σαββατοκύριακα, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών που παίζουν, είτε στη παιδική χαρά, είτε στον πεζόδρομο, αλλά και των υπόλοιπων πολιτών, κυρίως των ηλικιωμένων, που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον εν λόγω χώρο αναψυχής.

Από τους κατοίκους, γίνεται λόγος για ξήλωμα των στηθαίων που απαγορεύουν τη διάβαση σε οχήματα στο πάρκο, όπως φαίνεται και στις εικόνες που παρουσιάζονται, αλλά και για διάπλατα ανοιχτές πόρτες, δίχως καμία μέριμνα για να μην γίνεται διέλευση οχημάτων.

Σε μία από τις εισόδους, φαίνεται πως δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ζημιά στα κολωνάκια, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η είσοδος για μηχανάκια, παρά μόνο για πεζούς.

Μάλιστα, μας ανέφεραν ότι οι διενέξεις με τους μοτοσικλετιστές είναι καθημερινό φαινόμενο, αλλά δεν διαφαίνεται καμία ένδειξη εξάλειψης του φαινομένου, με αποτέλεσμα οι δημότες της περιοχής να φοβούνται για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν.

Είναι εμφανές ότι η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να μεριμνήσει άμεσα, ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλο οι μικροί αλλά και οι πιο μεγάλοι κάτοικοι του Βόρειου (και όχι μόνο) Περιστερίου, που απλά επιλέγουν την υπέροχη ανάπλαση που έχει πραγματοποιηθεί στη Χωράφα για τη βόλτα τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη 14χρονος στο Περιστέρι για απόπειρα ληστείας

Peristeri News

Απεργία στα πλοία στις 22 και 23 Οκτωβρίου

Peristeri News

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 23 Οκτωβρίου

Peristeri News

Leave a Comment