PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Περιστερίου κατά «Συνδικαλιστικής Ανατροπής»



Ανακοίνωσή της ΔΑΣ-ΟΤΑ Περιστερίου κατά της παράταξης «Συνδικαλιστική Ανατροπή», για τα εμπόδια στην πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για την συλλογή υπογραφών επαναφοράς 13ου και 14ο μισθού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις της Συνδικαλιστικής Ανατροπής διαμέσου του προέδρου κ. Κρίκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής η Συνδικαλιστική Ανατροπή προσπαθεί να σαμποτάρει την συλλογή υπογραφών στο Δήμο Περιστερίου αλλά και σε άλλους δήμους προκειμένου να κατατεθεί στη βουλή το θέμα για την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο.

Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων από όλη την επικράτεια, με στόχο να διευρυνθεί και σε άλλα σωματεία κι άλλους κλάδους.

Το θέμα τέθηκε και στο σωματείο εργαζομένων δήμου Περιστερίου, στις 2 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς στην πρωτοβουλία των σωματείων εργαζομένων των Δήμων: Χανίων, Θεσσαλονίκης, Ηλιούπολης, Αγίων Αναργύρων, αλλά και πολλών άλλων σωματείων, που κάθε μέρα και περισσότερα παίρνουν αποφάσεις συμμετοχής σε αυτή τη δράση, ώστε να συμβάλλουν σε αυτόν τον κοινό στόχο στο δημόσιο, προκειμένου να πετύχουμε τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών ώστε να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να το βάλει στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση στη βουλή.

Καταγγέλλουμε τον επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Ανατροπής και πρόεδρο εργαζομένων δήμου Περιστερίου, ως προβοκάτορα και ψεύτη για την ανάρτηση του στο f/b «ότι η πρωτοβουλία των σωματείων για την συλλογή
υπογραφών είναι κομματική και απευθύνεται σε ένα κόμμα στη βουλή». Υποτιμά με χυδαίο τρόπο τη νοημοσύνη των εργαζομένων, αναφέροντας: «οι εργαζόμενοι υπογράφουν από άγνοια».

Ενημερώνουμε τους συνδικαλιστές του facebook, ότι στο δήμο Περιστερίου έχουν κιόλας υπογράψει πάνω από 220 συνάδελφοι, και το επόμενο διάστημα θα είναι πολλοί περισσότεροι.

Η αλήθεια είναι ότι η συλλογή υπογραφών είναι ένα μέτρο πίεσης στην κυβέρνηση και απευθύνεται στο σύνολο της βουλής (και όχι σε ένα συγκεκριμένο κόμμα), και θα κατατεθεί στο προεδρείο της βουλής, εφόσον έχουμε πετύχει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, ώστε να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση να το βάλει προς συζήτηση στη βουλή.

Συνάδελφοι,

Υπογράφουμε μαζικά το κείμενο για επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού σε όλο το δημόσιο τομέα.

Συμμετέχουμε όλοι στην Γενική Απεργία στις 20 Νοέμβρη με σύνθημα: «Λεφτά για μισθούς, Υγεία, Παιδεία – Έξω η Ελλάδα απ’ του πολέμου τα σφαγεία!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ενημέρωση για δυνατότητα ρύθμισης οφειλών στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Μαθητικοί Διαγωνισμοί Δήμου Περιστερίου «Love Live at Peristeri»

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (26η)

Peristeri News

Leave a Comment