PeristeriNews.gr
Lifestyle

O Nίκολας Κέιτζ λάτρεψε ντολμαδάκια και τζατζίκι σε ταβέρνα του Πειραιά



Σε ταβέρνα του Πειραιά γευμάτισε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αγαπά την ελληνική κουζίνα και βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά.

Ο ίδιος ζήτησε να φάει χειροποίητο τζατζίκι, κεφτεδάκια και μάλιστα ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια.

Η αποκάλυψη για την επίσκεψη του Νίκολας Κέιτζ σε ταβέρνα του Πειραιά έγινε γνωστή από τον ιδιοκτήτη της μέσω του Instagram.

«Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Νίκολας Κέιτζ», έγραψε στο προφίλ του ο Κώστας Κεφαλάς, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού.

 

«Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχθηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ. Ήρθε με το παιδί του και τη γυναίκα του, ήταν εδώ και η ασφάλειά του, είχε πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Η Ανθή Φακιδάρη από το Περιστέρι στο σόου της Victoria’s Secret

Peristeri News

Σε σοβαρή κατάσταση μετά από εγκεφαλικό η Καίτη Γκρέυ

Peristeri News

Παραλίγο να πεθάνει από τον κορωνοϊό αποκάλυψε ο Αλ Πατσίνο

Peristeri News

Leave a Comment