PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/10



Έντεκα νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες που ξεχωρίζουν «Το Θηρίο» του Μπερτράν Μπονελό, με Λέα Σεϊντού και Τζορτζ ΜακΚάι, «Η Ηλιαχτίδα μου» του Χιρόσι Οκουγιάμα, «Kneecap» του Ριτς Πέπιατ. Επίσης, προβάλλεται το επίκαιρο βιογραφικό δράμα «The Apprentice», για τον Τραμπ σε νεαρή ηλικία και το «Smile 2», σίκουελ της εμπορικότατης ταινίας τρόμου «Χαμογέλα».

«The Apprentice»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ο νεαρός Ντόναλντ Τραμπ, ανυπομονώντας να γίνει διάσημος ως γόνος μιας πλούσιας οικογένειας στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970, σαγηνεύεται από τον Ρόι Κον, τον αδίστακτο δικηγόρο που βοήθησε να δημιουργηθεί ο Τραμπ του σήμερα.

Σκηνοθεσία: Αλί Αμπάσι
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Σταν, Τζέρεμι Στρονγκ, Μαρία Μπακάλοβα, Μάρτιν Ντόνοβαν, Τσάρλι Κάρικ

«Το Θηρίο»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Μια γυναίκα και ένας άντρας συναντιούνται μυστηριωδώς, ξανά και ξανά, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και τόπους. Τη γυναίκα βασανίζει μονίμως το προαίσθημα ότι κάτι άσχημο αναμένεται να συμβεί. Ο άντρας την καθησυχάζει και της ζητά να του αφεθεί. Κάθε φορά που συναντιούνται, το προαίσθημά της βγαίνει με κάποιον τρόπο αληθινό.

Σκηνοθεσία: Μπερτράν Μπονελό
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ ΜακΚάι, Λέα Σεϊντού, Ντάσα Νεκράσοβα, Κουσλατζί Μαλάντα, Φιλίπ Κατερίν, Ελίνα Λόουενσον

«Η Ηλιαχτίδα μου»

Αισθηματική δραματική κομεντί, ιαπωνικής παραγωγής του 2024. Σε ένα νησί της Ιαπωνίας, ένας ντροπαλός έφηβος θαυμάζει μια συμμαθήτριά του, που διαπρέπει στο καλλιτεχνικό πατινάζ και θα βρεθεί δίπλα της ως παρτενέρ, μετά από την απόφαση του προπονητή τους.

Σκηνοθεσία: Χιρόσι Οκουγιάμα
Πρωταγωνιστούν: Σόσουκε Ικεμάτσου, Κεϊτάτσου Κοσιγιάμα, Κιάρα Τακανάσι, Ριούγια Βακαμάντα

«Σύντομη Ιστορία μιας Οικογένειας»

Δραματικό θρίλερ, κινέζικης και διεθνούς συμπαραγωγής του 2024. Σε ένα έθνος που αναγκάστηκε να μεγαλώνει μοναχοπαίδια, ένα μικροατύχημα ανοίγει την κερκόπορτα μιας μεσοαστικής οικογένειας για να εισβάλει ένα νέο μέλος. Ένα νεαρό αγόρι που αρχικά συστήνεται ως «φίλος», αλλά σταδιακά διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη θέση του μοναδικού παιδιού.

Σκηνοθεσία: Λιν Ζιανζέ
Πρωταγωνιστούν: Ζου Φενγκ, Λιν Μουράν, Γκουό Κέγιου, Σαν Σιλάν

«Smile 2»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής 2024. Ένα χρόνο μετά το σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα στο οποίο κόντεψε να χάσει τη ζωή της, η ποπ σταρ Σκάι Ράιλι είναι έτοιμη για την επιστροφή της. Παραμονές της μεγάλης περιοδείας της, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας ανεξήγητης αυτοκτονίας και αρχίζει να βιώνει εφιαλτικές παραισθήσεις.

Σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν
Πρωταγωνιστούν: Ντρου Μπάριμορ, Ναόμι Σκοτ, Κάιλ Γκάλνερ

«Ζούμε τη Στιγμή»

Αισθηματική δραμεντί, αμερικάνικης παραγωγής 2024. Η Άλμουτ, μια νεαρή, ταλαντούχα σεφ, πατάει με το αυτοκίνητό της τον πρόσφατα διαζευγμένο Τομπάιας. Η ατυχής γνωριμία τους θα εξελιχθεί σε ένα παθιασμένο ρομάντζο, την αντοχή του οποίου θα δοκιμάσουν απανωτές προκλήσεις.

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι
Πρωταγωνιστούν: Άντριου Γκάρφιλντ, Φλόρενς Πιου, Γκρέις Ντιλέινι

«Kneecap»

Μουσική βιογραφία, ιρλανδικής παραγωγής του 2024. Το ταραχώδες ραπ τρίο KNEECAP κάνει την εμφάνισή του στο Μπέλφαστ και θέτει το υπόβαθρο για την αναβίωση της ιρλανδικής γλώσσας ενάντια στο κατεστημένο.

Σκηνοθεσία: Ριτς Πέπιατ
Πρωταγωνιστούν: Μόγκλε Μπαπ, Μο Κάρα, Ντίτζει Πρόβεϊ, Φενούλα Φλάχερτι, Μάικλ Φασμπέντερ

«200% Λύκος»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αυστραλέζικης παραγωγής του 2024. Η ευχή του Φρέντι Λούπιν να μεταμορφωθεί από κανίς σε λυκάνθρωπο, όπως ορίζει η οικογενειακή παράδοση, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα χάρη σε ένα μικρό Πνεύμα του Φεγγαριού που έφτασε κατά λάθος στον πλανήτη μας. Μόνο που αυτό δεν μπορεί να επιζήσει για πολύ παραμένοντας μακριά από το «σπίτι» του.

Σκηνοθεσία: Άλεξ Στέιντερμαν

«Η Γιούκου και το Λουλούδι των Ιμαλαΐων»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2022. Η Γιούκου είναι ένα μικρό ποντίκι, το οποίο για να σώσει την άρρωστη γιαγιά της ξεκινάει για ένα μακρύ ταξίδι ως την κορυφή των Ιμαλαΐων, όπου φύεται το μαγικό λουλούδι του αιώνιου φωτός.

Σκηνοθεσία: Ρεμί Ντουίν, Αρνό Ντεμούινκ

«The Trust Fall: Julian Assange»

Ντοκιμαντέρ, αυστραλιανής παραγωγής του 2024. Οι περιπέτειες του ακτιβιστή Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή του WikiLeaks, οι αποκαλύψεις του οποίου τον έκαναν στόχο απηνών διώξεων των αμερικανικών, αλλά και των βρετανικών αρχών.

Σκηνοθεσία: Κιμ Στέιτον

«Καμία Άλλη Γη»

Πολιτικό ντοκιμαντέρ, παλαιστινιακή παραγωγή 2024. Ένας Παλαιστίνιος ακτιβιστής και ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος προσπαθούν να καταγράψουν τον αγώνα των κατοίκων του Μάσαφερ Γιάτα στη Δυτική Όχθη να σώσουν τον οικισμό τους από τις απανωτές, βίαιες απόπειρες του ισραηλινού στρατού να τον κατεδαφίσει ολοσχερώς.

Σκηνοθεσία: Μπάσελ Άντρα, Γιούβαλ Άμπραχαμ, Χάμνταμ Μπάλαλ και Ραχήλ Ζορ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 17/10-23/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/9

Peristeri News

Leave a Comment