PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έρευνα για τη λεκτική επίθεση οδηγού λεωφορείου στη Μπάγια Αντωνοπούλου



Την παρέμβαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προκάλεσε η καταγγελία της δημοσιογράφου Μπάγιας Αντωνοπούλου για επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται πως σε συνέχεια του «περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό», ζητήθηκε από τη διοίκηση της ΟΣΥ να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ.

«Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Μπάγιας Αντωνοπούλου, η ίδια δέχθηκε λεκτική επίθεση από οδηγό αστικού λεωφορείου στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι, ενώ δημοσίευσε και βίντεο από την κατάληξη του επεισοδίου στο οποίο φαίνεται και το πρόσωπο του οδηγού.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον της, οι οποίες εντάθηκαν όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου τον βιντεοσκόπησε – απειλώντας τον πως θα δημοσιευτεί το υλικό «στα κανάλια».

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, σημείωσε: «Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος σαν οδηγός. Κινούμουν αριστερά και στη δεξιά ο οδηγός. Είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη λωρίδα του οδηγού και αποφάσισε να προσπεράσει. Στην αρχή δεν τον είδα και θεώρησα πως δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει, γιατί θα είχα χτυπήσει. Και ανοίγει το παράθυρο με τραμπουκισμό.

Και ξέρω πάρα πολύ καλά ανεβάζοντας το βίντεο με το πρόσωπό του ότι μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δε φοβάμαι γιατί έχω μηνύματα ότι τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους ο συγκεκριμένος. Τράβηξα το βίντεο και το ανέβασα για τον εξής λόγο. Όχι για να παίξει. Αλλά γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος επαγγελματίας οδηγός κάθε μέρα μεταφέρει ηλικιωμένους, παιδιά», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ναυάγιο λέμβου με μετανάστες στην Κω

Peristeri News

Ελεγκτής στον Προαστιακό «τσεπώνει» χρήματα από επιβάτες

Peristeri News

ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment