PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Tρίτη 15 Οκτωβρίου 2024



Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Η μέρα θα έχει κάτι το διαφορετικό και το απροσδόκητο.

ΚΡΙΟΣ

Διευθετούνται γραφειοκρατικές υποθέσεις σας που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Αρχίζετε τώρα να τα ξαναβρίσκετε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να χρειαστείτε καινούριο κινητό, αλλά και σε μεταφορικό μέσο. Είστε πνεύμα αντιλογίας, καθώς προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξάνονται τα έσοδά σας και η τύχη είναι με το μέρος σας, αν θέλετε να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω. Βοήθεια και συμπαράσταση από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε σημασία στα οικονομικά σας, κάντε καλή διαχείριση των εσόδων, γιατί δεν θα αποφύγετε έκτακτα έξοδα, ενώ οι ζημιές είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Η επιθετικότητα και ο παρορμητισμός στη συμπεριφορά σας θα σας φέρουν ενώπιον ατυχημάτων λόγω βιασύνης. Οι ζημιές θα επεκταθούν και στον τεχνολογικό εξοπλισμό, είτε του γραφείου είτε του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ερωτικοί πειρασμοί που κυκλοφορούν γύρω σας είναι μεγάλοι και πολλοί. Προσέξτε τι ρισκάρετε για να ενδώσετε σ’ αυτούς, κυρίως όμως να μην πείτε ψέματα, γιατί θα το αντιληφθούν.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων των ανθρώπων που αγαπάτε και αυτό σας μετατρέπει σε «τρομακτικούς» απέναντι σ’ αυτούς που λέτε ότι αισθάνεστε πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ιδεοληψίες και εμμονές και να σας δημιουργηθούν φοβίες και ανασφάλειες, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε υπερβολές, που θα κοστίσουν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Δώστε σημασία στην υγεία σας, είστε πολύ στρεσαρισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποχωρισμοί από σχέσεις δημιουργούν εντάσεις, σας στεναχωρούν και σας αφήνουν με την πίκρα που φέρνει η απώλεια. Να είστε προσεκτικοί με τα δερματολογικά σας, γιατί θα είναι σε έξαρση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζημιές κάθε είδους θα σας κοστίσουν τόσο σε χρήμα όσο και σε ταλαιπωρία. Ολα θα διορθωθούν, καθώς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και πότε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε θέση να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα και γι’ αυτό η επιτυχία είναι πιο κοντά σας από ποτέ. Άνθρωποι με πείρα και ισχύ έρχονται να συνδράμουν τις προσπάθειές σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα ζώδια σήμερα Tετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment