PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πέφτει η θερμοκρασία με νεφώσεις και βροχές



Από τα μέση και προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Τετάρτη (16/10) οι βοριάδες στο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 7 και την Πέμπτη (17/10) και Παρασκευή (18/10) πιθανώς να φτάσουν τα 8 μποφόρ, γεγονός που θα συνοδευτεί από πτώση της θερμοκρασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αθήνα ο υδράργυρος την Παρασκευή δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς.

Την Δευτέρα (14/10) προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, έως 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 με 26 και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 27 με 28 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια αλλά και νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Η πρόγνωση Κολυδά

Μετά από πολύ χρονικό διάστημα προβλέπεται να έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με διάρκεια και με τιμές κοντά ή λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Όσον αφορά τις βροχοπτώσεις, αυτές αναμένεται να επηρεάσουν την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και κυρίως τα δυτικά της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη 58χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στo Περιστέρι

Peristeri News

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ έπειτα από 21 ημέρες

Peristeri News

Ναυάγιο λέμβου με μετανάστες στην Κω

Peristeri News

Leave a Comment