PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστατικά παρενόχλησης γυναικών στο Περιστέρι – Η περιγραφή του δράστη



Την ύπαρξη ενός ατόμου που παρενοχλεί γυναίκες στο Περιστέρι αποκαλύπτουν δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα κάτοικοι που διαμένουν επί της Θηβών στο ύψος της Αγίου Βασιλείου τονίζουν σε ανάρτησή τους ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αρκετά περιστατικά παρενόχλησης γυναικών που ζητούν βοήθεια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συμπολίτες μας σε συχνή βάση πετάγονται έντρομοι στα μπαλκόνια τους από τις φωνές γυναικών που αβοήθητες έρχονται αντιμέτωπες με τον δράστη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας τις προσεγγίζει όταν τις βρίσκει μόνες τους και κατεβάζοντας τον παντελόνι του προσπαθεί να τις παρενοχλήσει.

Αυτές βάζουν τις φωνές με τον δράστη τις περισσότερες φορές να τρέπεται σε φυγή και την Αστυνομία που καλείται από τους περίοικους να μην τον προλαβαίνει στο σημείο.

Μάλιστα σε πρόσφατο περιστατικό η κοπέλα που έπεσε θύμα του σώθηκε από τύχη όταν ένας άλλος άνδρας πήγε τυχαία εκείνη τη στιγμή στο σημείο για να πάρει το αυτοκίνητό του.

Η περιγραφή σύμφωνα με τις γυναίκες που παραλίγο να πέσουν θύματα

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 35-40 ετών που κινείται με τα πόδια, μελαχρινός και αδύνατος ύψους περίπου στο 1,75 με κοντά μαλλιά και γένια. Ο δράστης προσεγγίζει τα θύματά του κυρίως απογευματινές ή βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οπλοστάσιο εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε σπίτι στο Μενίδι (pics)

Peristeri News

Παρέμβαση με πανό στο ΚΥΒΕ Περιστερίου από την «Αδράστεια»

Peristeri News

Ο κόσμος πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment