PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παρέμβαση με πανό στο ΚΥΒΕ Περιστερίου από την «Αδράστεια»



Παρέμβαση με πανό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/10), από την ομάδα «Αδράστεια», στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε τρία σχολεία του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας «Αδράστεια» αναφέρει:

«Η ΔΕΔΔΗΕ την προηγούμενη εβδομάδα, έκοψε το ρεύμα στο 6ο και 8ο Γυμνάσιο καθώς και στο 9ο ΓΕΛ. Πέρα από την προκλητική αυτή απόφαση της ΔΕΔΔΗΕ που δεν δίστασε να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος μέχρι και στα σχολεία, ευθύνη έχει και η δημοτική αρχή Περιστερίου όπου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς ΔΕΚΟ.

Πέρα από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, με τις συγχωνεύσεις τμημάτων, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, την πλέον κατάργηση του θεσμού της παράλληλης στήριξης, τη συνολικότερη αδυναμία κάλυψης των καθημερινών αναγκών λειτουργικών και εκπαιδευτικών, πλέον τίθεται και το ζήτημα της ασφάλειας τους. Δεν νοείται πουθενά να μένουν τα σχολεία χωρίς ρεύμα! Δεν μιλάμε μόνο για υποβάθμιση και παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αλλά και για τους πολλαπλούς κινδύνους που εγκυμονεί η διακοπή ρεύματος εν ώρα λειτουργίας των σχολείων. Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στα σχολεία του Περιστερίου! Ο αγώνας για μια αξιοπρεπή δημόσια και δωρεάν παιδεία θα νικήσει!

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οπλοστάσιο εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε σπίτι στο Μενίδι (pics)

Peristeri News

Ο κόσμος πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών

Peristeri News

Περιστέρι: Βρήκαν ναρκωτικά και όπλο κρυμμένα σε αυτοκίνητο

Peristeri News

Leave a Comment