PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας



Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από κάθε κατεύθυνση για ρεπορτάζ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με την ΕΣΗΕΑ να εγκαλεί τον παρουσιαστή.

Έγκληση για να απολογηθεί σχετικά με το ρεπορτάζ του για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, έλαβε από την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υπήρξε άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τα όσα προβλήθηκαν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το σπίτι, που έχασε τη ζωή του ο Τζορτζ Μπάλντοκ, και μάλιστα αναμένεται να απολογηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Το θέμα, μάλιστα, αναμένεται να φτάσει μέχρι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς είχαν προηγηθεί πάρα πολλές καταγγελίες για το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ποιο ήταν το ασεβές ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Λιάγκα

Σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» σχετικά με το ακίνητο που βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Θάνος Βάγιος αναφερόταν στο πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι στη Γλυφάδα, το κόστος ενοικίασης και πόσα μπάνια διαθέτει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο κόσμος πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών

Peristeri News

Περιστέρι: Βρήκαν ναρκωτικά και όπλο κρυμμένα σε αυτοκίνητο

Peristeri News

Η 1η τάξη του 3ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου εκπέμπει SOS

Peristeri News

Leave a Comment