PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε 24ωρη Βάση



Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα συγκεκριμένα, με πλήρη εξοπλισμό, ιατρούς και διασώστες, θα σταθμεύει μόνιμα, σε 24ωρη βάση στην Αγία Βαρβάρα, στην Πλατεία Μακρυγιάννη, όπου θα βρίσκεται και ο σταθμός, τον οποίο έφτιαξε και εξόπλισε ο δήμος για να αναπαύεται το προσωπικό, όταν δε θα βρίσκεται σε αποστολή το ασθενοφόρο.

Χθες έγιναν τα εγκαίνια του σταθμού και ο αγιασμός του ασθενοφόρου με την παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου, ο οποίος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο “για την ευγενική προσφορά και έμπρακτη υποστήριξη του προς το ΕΚΑΒ”.

blank

Ο Δήμαρχος επισήμανε τη σημαντικότητα της μόνιμης παρουσίας πλέον ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην Αγία Βαρβάρα, που θα αποτελεί “ασφάλεια ζωής” για την περιοχή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Λάμπρος Μίχος.

Ο κ. Παπαευσταθίου ευχαρίστησε το Δήμαρχο, τον Γενικό Γραμματέα και τις υπηρεσίες του Δήμου, που συνέβαλαν, ώστε “η δραστηριοποίηση του ΕΚΑΒ στην Αγία Βαρβάρα, να έχει έναν αξιοπρεπή χώρο στέγασης, όπου οι διασώστες και οι γιατροί θα παίρνουν δύναμη, για να βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας”, όπως ανέφερε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης ονομάστηκε «Ολυμπιονίκης Απόστολος Χρήστου»

Peristeri News

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Peristeri News

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Peristeri News

Leave a Comment