PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρός βρέθηκε o ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ στην πισίνα του σπιτιού του



Ο Ελληνοβρετανός ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Εκεί τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης ύστερα από τα επίμονα τηλεφωνήματα της συζύγου του άτυχου 31χρονου.

Στο σημείο μετέβη το βράδυ κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για την αυτοψία, από την οποία εκ πρώτης όψεως, δεν προέκυψε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται χθες, μεταξύ 7 και 8 το απόγευμα ενώ βρέθηκε νεκρός περίπου μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θεωρεί πως τα αίτια ήταν παθολογικά.

«Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πιθανότατα παθολογικά ήταν τα αίτια θανάτου του ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος», αναφέρει ο αστυνομικό συντάκτης του EΡΤΝews, Kώστας Παπαδόπουλος.

Επιπλέον έρευνα έκαναν και οι αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στο σπίτι του διεθνούς άσου, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη αναστάτωσης στο εσωτερικό.

Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική (vid)

Peristeri News

Ιρανός δολοφόνος που αναζητούσε η Interpol εντοπίστηκε σε δομή της Λέσβου

Peristeri News

Αμαξοστοιχία παρέσυρε ηλικιωμένο στην Κωνσταντινουπόλεως

Peristeri News

Leave a Comment