PeristeriNews.gr
Υγεία

Ημερίδα με επίκαιρα θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος στο Περιστέρι



Ημερίδα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, με επίκαιρα θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος, η οποία στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες προκειμένου να προβαίνουν εγκαίρως σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals και υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνουν Ημερίδα με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Καρδιολόγο κύριο Γιώργο Μπεκιάρη, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, η οποία στόχο έχει, με επίκαιρα θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες προκειμένου να προβαίνουν εγκαίρως σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Η Ημερίδα αποτελεί την δεύτερη από σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια τη Πανελλαδικής Εκστρατείας Προληπτικής Ιατρικής που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, με δράσεις πρόληψης σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Δήμους όλης της Ελλάδας. Η πρώτη Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν θέματα για την υγεία, μεταξύ άλλων:

Ορθοπαιδική Αναγεννητική Ιατρική – Δρ. Γεώργιος Αθ. Σκάρπας, Επικ. Καθηγητής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής – Δρ. Νικόλαος Μπαρμπουνάκης MD, MSc Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Διονύσης Τζατζαλιάρης, C.P.O. Scoliosis Spine Laser Center

Δερματολογία – Αλεξάνδρα Βασίλογλου MS, MSc Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος (City Med Ομίλου Affidea)

Καρκίνος του Μαστού – Αγγελική Παπαευαγγέλου, Ιατρός Ακτινολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Ακτινολογικού Τμήματος Περιστερίου, Euromedica – Dr. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργός-Γυναικολόγος, Χειρουργός-Μαστολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Παχυσαρκία – Σταυρούλα Αθανασάτου, Διατροφολόγος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Γυναικολογία – Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών – Δημήτρης Φτούλης, Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος

Οδοντιατρική – Βασίλης Δημητριάδης, Οδοντίατρος Health for Teeth

Πιστοποίηση Οργανισμών – Αντώνης Βελλιανίτης, Marketing & Sales Manager BQC

Θα υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και ερωτήσεων προς τους ειδικούς ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν σκωλιομέτρησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου από το κέντρο Scoliosis SLC (Διονύσης Τζατζαλιάρης, C.P.O. Scoliosis Spine Laser Center).

Σύμμαχοι στην ευαισθητοποίηση κι ενημέρωση των πολιτών είναι οι σπουδαιότεροι πάροχοι υγείας όπως: Affidea, Euromedica, Therapis General Hospital κ.α. των οποίων ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικής ιατρικής σε πολύ προνομιακές τιμές αλλά και 50 δωρεάν check-up από το Ιατρικό Περιστερίου θα συμπεριλάβουμε σε Gift Box που θα λάβουν οι παρευρισκόμενοι.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δωρίσουν μη ληγμένα φάρμακα που δεν χρειάζονται για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου.

Σας προσκαλούμε να ενώσουμε μαζί δυνάμεις περνώντας δυνατά προς τα έξω το μήνυμα της Πρόληψης με στόχο να γίνει βασικό σύνθημα προφύλαξης της Υγείας για όλο τον πληθυσμό της χώρας.

“Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν”.

Δηλώστε συμμετοχή για την εξέταση σκολιωμέτρησης στο κάτωθι τηλέφωνο: 210 5783266

*Για να μην υπάρξει αναμονή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τα κλεισμένα ραντεβού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινάει ο αντιγριπικός εμβολιασμός

Peristeri News

Περιστέρι: Δωρεάν αξιολόγηση νοητικής κατάστασης για το Αλτσχάιμερ και την Άνοια

Peristeri News

Λήψη δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών στο 1ο Κ.Υ. Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment