PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παραλίγο να πεθάνει από τον κορωνοϊό αποκάλυψε ο Αλ Πατσίνο



Όλοι έχουν μια σοβαρή ή λιγότερο σοβαρή σχέση με τον κορωνοϊό, καθώς ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες που η ιατρική κοινότητα προσπαθούσε να χαρτογραφήσει τον ιό, οι τραγικοί θάνατοι όπως και οι βαριές περιπτώσεις που έφτασαν στις ΜΕΘ ήταν δυστυχώς σημαντικός αριθμός.

Ο 84χρονος ηθοποιός Αλ Πατσίνο δήλωσε στους New York Times και το περιοδικό People ότι παραλίγο να πεθάνει από τη νόσο COVID-19 το 2020, λέγοντας ότι «δεν είχε σφυγμό» για αρκετά λεπτά.

Ο πρωταγωνιστής του «Νονού» και του «Scarface» εξέθεσε τη δύσκολη εμπειρία του με τον ιό, με τον οποίο προσβλήθηκε το 2020 προτού διατεθεί το εμβόλιο.

«Μου είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε φύγει. Έτσι ήταν. Είσαι εδώ, δεν είσαι. Σκέφτηκα: “Ουάου, δεν έχεις καν τις αναμνήσεις σου. Δεν έχεις τίποτα. Παράξενος χυλός”», είπε ο Πατσίνο στους New York Times.

 

 

Ο ηθοποιός είπε ακόμη ότι «αισθανόταν ασυνήθιστα, όχι καλά» και ανέφερε ότι είχε πυρετό και αφυδάτωση πριν χάσει τις αισθήσεις του. «Καθόμουν εκεί στο σπίτι μου και είχα φύγει. Όπως αυτό. Δεν είχα σφυγμό», είπε.

Έφτασε ένα ασθενοφόρο και ξύπνησε με μια ιατρική ομάδα στο σαλόνι του που περιελάμβανε έξι παραϊατρικούς και δύο γιατρούς. «Φορούσαν αυτά τα ρούχα που έμοιαζαν σαν να ήταν από το διάστημα ή κάτι τέτοιο», είπε. «Ήταν σοκαριστικό να ανοίξεις τα μάτια σου και να το δεις αυτό. Όλοι ήταν γύρω μου και είπαν: “Επέστρεψε. Είναι εδώ”».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ είπε στους New York Times ότι «δεν είδε το λευκό φως ή τίποτα» και ότι «δεν υπάρχει τίποτα εκεί» μετά τον θάνατο – αν και η εμπειρία προκάλεσε κάποιο υπαρξιακό στοχασμό. «Νόμιζα ότι βίωσα τον θάνατο. Μπορεί να μην είχα… Δεν νομίζω ότι πέθανα. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός. Πώς θα μπορούσα να είμαι νεκρός; Αν ήμουν νεκρός, λιποθύμησα».

 

 

«Όπως λέει ο Άμλετ, “Να είσαι ή να μην είσαι. Η ανεξερεύνητη χώρα από τη γέννα της οποίας δεν επιστρέφει κανένας ταξιδιώτης”. Και λέει δύο λέξεις: “Όχι άλλο”. Δεν ήταν πια. Έφυγες. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου», είπε ο Πατσίνο.

Όταν ρωτήθηκε από το People αν η επαφή του με τον θάνατο άλλαξε τον τρόπο ζωής του, απάντησε: «Καθόλου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)

Peristeri News

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Leave a Comment