PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα (2-0) για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό



Ο Ατρόμητος βρέθηκε στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο του αλλά ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στην 6η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία επιτέθηκαν κυρίως με αντεπιθέσεις και έδειχναν να δημιουργούν προβλήματα στον Ολυμπιακό σε διάφορα σημεία του αγώνα.

Μάλιστα ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ στο 11′ με τον Μπάκου, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 37′ από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Οι παίκτες του Ατρομήτου έδωσαν ύψος στην μπάλα, ο Χουτεσιώτης βγήκε για να διώξει έριξε τον Βέλντε και ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ροντινέι εκτέλεσε στην δεξιά γωνία του Χουτεσιώτη, ο οποίος έπεσε σωστά, και έκανε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους.

Το 2-0 του Ολυμπιακού ήρθε στο 74′ όταν ο Μουζακίτης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Ελ Κααμπί κοντρόλαρε, ο Μπρόρσον έπεσε μπροστά του, με τον Μαροκινό να εκτελεί με το αριστερό βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα από πλευράς του με σουτ του Γιουμπιτάνα ωστόσο ο Τζολάκης απέκρουσε ενστικτωδώς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69′ Ορτέγκα), Στάμενιτς (61′ Έσε), Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα (62′ Τσικίνιο), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Κωστούλας (69′ Ελ Κααμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας (71′ Μίχορλ), Γκονζάλες (82′ Καλοσκάμης), Ουάρντα, Φαν Βερτ (61′ Γιουμπιτάνα), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ

blank

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κατέλαβε την τρίτη θέση του Super Cup 2024

Peristeri News

Το Περιστέρι λύγισε στο φινάλε (79-74) κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Ο Γιώργος Λιμνιάτης παρουσίασε το πλάνο του Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment