PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/9



Δέκα νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στα θερινά και τις αίθουσες.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες που ξεχωρίζουν είναι το δραματικό και φιλόδοξο για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ «Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ» του Γκρεγκ Κουένταρ, η ταινία «Οι Παρείσακτοι» του Λαντζ Λι και «Ραντεβού με έναν Serial Killer» της Άννα Κέντρικ.

«Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Εκτίοντας την ποινή του στο υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα του Σινγκ Σινγκ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ντιβάιν Τζ. βρίσκει νόημα στη ζωή του μέσα από τη θεατρική ομάδα της φυλακής, όπου συμμετέχει μαζί με άλλους συγκρατούμενούς του.

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Κουένταρ
Πρωταγωνιστούν: Κόλμαν Ντομίνγκο, Κλάρενς Μάκλιν, Σον Σαν Χοσέ, Πολ Ράτσι, Σάρον Γουάσινγκτον

«Ραντεβού με έναν Serial Killer»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η Σέριλ πηγαίνει στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «Ραντεβού στα Τυφλά» και από τους τρεις διαγωνιζόμενους εργένηδες, επιλέγει τον Ρόντνεϊ, αγνοώντας ότι πίσω από το ευγενικό παρουσιαστικό του κρύβεται ένας serial killer.

Σκηνοθεσία: Άννα Κέντρικ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ζοβάτο, Άννα Κέντρικ, Τόνι Χέιλ, Νικολέτ Ρόμπινσο, Πιτ Χολμς, Καθρίν Γκάλαχερ, Κέλλι Τζακλ

«Το Κάλεσμα του Σπουργιτιού»

Δραματικό θρίλερ, βρετανικής παραγωγής του 2023. Ο Μάικ, ένας επιτυχημένος παντρεμένος άντρας, γοητεύεται από την εξωτική χορεύτρια Βαλ, αφού τη σώζει από τον κίνδυνο. Ωστόσο, καθώς το πάθος τους βαθαίνει, ο Μάικ πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της σχέσης του, καθώς ο γάμος και η καριέρα του κρέμονται από ένα σχοινί, που κρατάει στα χέρια της η Βαλ.

Σκηνοθεσία: Τιμ Κεντ
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Μπαρκ Τζόουνς, Βαλερί Κόγκαν, Βασιλική Βλάχου, Γιασμίν Χόλνες – Ντόουβ

«Οι Παρείσακτοι»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του δημάρχου ενός εργατικού προαστείου του Παρισιού, ο Πιερ, ένας νεαρός φιλόδοξος γιατρός, καλείται να τον αντικαταστήσει. Αυτός σκοπεύει να συνεχίσει την πολιτική του προκατόχου του, με την αξιοποίηση της περιοχής, αλλά θεωρεί εμπόδιο τους κατοίκους και ειδικά τους μετανάστες. Η Χαμπί, μια νεαρή Γαλλίδα, με καταγωγή από το Μάλι που ζει σε ένα κτηριακό συγκρότημα του προαστίου, αρνείται να δει την οικογένεια της να διώχνεται από τη γειτονιά που μεγάλωσε και θα επαναστατήσει.

Σκηνοθεσία: Λαντζ Λι
Πρωταγωνιστούν: Αλέξις Μανεντί, Στιβ Τιεντσέ, Άντα Ντιαό, Ζαν Μπαλιμπάρ, Αουρέλια Πετί

«Κόκκινο Νησί»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Στη Μαδαγασκάρη των ’70s, ένα δεκάχρονο αγόρι που λατρεύει τα κόμικς προσπαθεί να αφομοιώσει τον τροπικό παράδεισο γύρω του. Σύντομα όμως, θα έρθει αντιμέτωπο με τον κόσμο των μεγάλων και τις πρώτες ρωγμές στην ιδανική εικόνα που έχει πλάσει γι’ αυτόν ο περίγυρος.

Σκηνοθεσία: Ρομπέν Καμπιγιό
Πρωταγωνιστούν: Κιμ Γκουτιέρεθ, Νάντια Τερεσκίεβιτς, Σοφί Γκιγιεμίν, Τζουλί Μουλιέ, Νταβίντ Σερέρο

«Μπανέλ και Αντάμα»

Αισθηματικό δράμα, γαλλικής και σενεγαλικής παραγωγής του 2023. Η Μπανέλ, μία ντροπαλή κοπέλα και ο Άνταμα, ένας παθιασμένος νέος, που ζουν σε ένα απομονωμένο χωριό στη βόρεια Σενεγάλη, θα ερωτευτούν και θα πάρουν την απόφαση να ζήσουν μακριά από τις οικογένειες τους ώστε να είναι μαζί. Όταν όμως, ο Άνταμα αρνείται να εκπληρώσει το γενετήσιο δικαίωμα του να ηγηθεί του χωριού, το χάος κατακλύζει τη μικρή κοινότητα.

Σκηνοθεσία: Ραμάτα-Τουλαγιέ Σι
Πρωταγωνιστούν: Μαμαντού Ντιάλο, Κάντι Μέιν, Νίμα Μπα, Μπίντα Ρασίν

«Slow»

Αισθηματικό δράμα, λιθουανικής παραγωγής του 2023. Η Έλενα είναι χορεύτρια και ο Ντόβιντας διερμηνέας νοηματικής. Συνεργάζονται σε μαθήματα χορού για κωφούς και πολύ γρήγορα αναπτύσσουν αμοιβαία συναισθήματα συμπάθειας. Όταν, όμως, βρίσκονται μόνοι στην κρεβατοκάμαρα της Έλενα, ο Ντόβιντας θα προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη που θα την σοκάρει.

Σκηνοθεσία: Μαρίγια Καβταράντζε
Πρωταγωνιστούν: Γκρέτα Γκρινεβιτσιούτε, Κεστούτις Τσισένας, Πίγιους Γκανουσκάουσκας

«ΦοβάμΑΙ»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ο Κέρτις και η οικογένειά του επιλέγονται για να δοκιμάσουν μια επαναστατική οικιακή συσκευή: την ψηφιακή βοηθό AIA. Μόλις αυτή εγκατασταθεί, μάθει τις συμπεριφορές της οικογένειας και αρχίζει να προβλέπει τις ανάγκες της, μπορεί να διασφαλίσει ότι τίποτα και κανείς δεν θα μπει εμπόδιο για αυτούς που προστατεύει.

Σκηνοθεσία: Κρις Γουάιτζ
Πρωταγωνιστούν: Τζον Τσο, Κάθριν Γουότερσον, Κιθ Κάρανταϊν, Χαβάνα Ροουζ Λίου

«Γάτος Δεκάψυχος»

Κινούμενα σχέδια, βρετανικής παραγωγής του 2024. O Μπέκετ είναι ένας παραχαϊδεμένος, τεμπέλης γάτος τον οποίο φροντίζει η Ρόουζ, μια επιστήμονας παθιασμένη με τη διάσωση των μελισσών. Όταν εκείνος χάσει με εντελώς απερίσκεπτο τρόπο την τελευταία ζωή του, θα του δοθεί μια απρόσμενη «ουράνια» δεύτερη ευκαιρία, αλλά εντελώς διαφορετική απ’ αυτήν που ευχόταν.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τζέκινς

«Dourgouti Town»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2024. Η ιστορία της συνοικίας του Νέου Κόσμου, παλιότερα γνωστής ως Δουργούτι, αναβιώνει μέσα από την περιπλάνηση ενός μεσίτη, ο οποίος θέλει να επενδύσει στην περιοχή.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 26/9-2/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9

Peristeri News

Leave a Comment