PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με πατημένο το γκάζι ο Ατρόμητος απέναντι στη Λαμία



Ο Ατρόμητος συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις νίκησε και τη Λαμία και έκανε δύο τις συνεχόμενες νίκες του φτάνοντας τους 8 βαθμούς.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο πέτυχαν 3 γκολ, επικράτησαν με 4-2 της Λαμίας.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5′. Σκόρερ ο Καρλίτος ο οποίος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα, έκανε την παράλληλη κίνηση και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Κόστιτς κάνοντας το 1-0.

blank

Οι Περιστεριώτες είχαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο 28′ και 30′ με τον Αθανασίου και τον Γιουμπιτάνα για να πετύχουν και άλλο γκολ, με τον Κόστιτς να αντιδρά εξαιρετικά.

Μετά το 35′ η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι ανεβαίνοντας ψηλά. Μια πίεση που απέδωσε καρπούς στο 39′, με τον Ραντόνια με κεφαλιά μετά την σέντρα του Νούνιες να κάνει το 1-1.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τσιμεντερίδη δεν υπήρξε κάποια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έκανε στην πραγματικότητα ότι ήθελε πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ κόντρα σε μια Λαμία που δεν μπορούσε να περάσει την σέντρα.

Η αρχή έγινε μόλις στο 50′ με τον Μπακού μετά από γύρισμα του Ουάρντα να είναι ανενόχλητος και να νικάει με άνεση τον Κόστιτς κάνοντας έτσι το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για περισσότερα γκολ, μια πίεση που απέδωσε καρπούς στο 70′ με τον Φαν Βέερτ να μπαίνει στην περιοχή μετά από εξαιρετική ασίστ του Ουεντραόγκο και με πλασέ να κάνει τρία τα γκολ του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν το πόδι από το γκάζι παρότι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και στο 77′ πέτυχαν και τέταρτο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Αθανασίου έφυγε από αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ραντόνια και κατέληξε στα δίχτυα του Κόστιτς για να γίνει έτσι το 4-1.

blank

Η Λαμία το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Χιμένεζ στο 89′ να κάνει την κεφαλιά, τον Χουτεσιώτη να δείχνει πως θα μπλοκάρει με άνεση, αλλά να του φεύγει η μπάλα και να περνάει την γραμμή για το 4-2.

Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος με τον Ατρόμητο να παίρνει μια άνετη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=5jcvafAZSVA

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ανατροπή ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά 2-1 και πρόκριση στους «16»

Peristeri News

Ποια είναι η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου στη Λιβαδειά

Peristeri News

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσουργιάννη

Peristeri News

Leave a Comment