PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Β. Ξανθόπουλος: Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να τιμήσει το Νίκο και τον Σύλλογο



Με τον Πανιώνιο θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα του 5ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» το Περιστέρι την Παρασκευή (20/9, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Γιώργος Λιμνιάτης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας εν όψεις της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

«Είναι πολύ σημαντικό που για άλλη μια χρονιά διοργανώνεται αυτό το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να τον τιμήσει με την παρουσία του και να τιμήσει και την ομάδα» υποστήριξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Και ο αρχηγός του Περιστερίου, συμπλήρωσε: «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το τουρνουά, παίζουμε δυο δυνατά φιλικά ένα με τον Πανιώνιο και ένα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό κοιτάμε. Γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητικό τιμ και έχουμε ως στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην αρχή της σεζόν και στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Γι’ αυτό τον λόγο περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Την Παρασκευή ξεκινά το 5ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristeri News

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93

Peristeri News

Ο Ατρόμητος με τον κόσμο του πήρε διπλό στην Τρίπολη

Peristeri News

Leave a Comment