PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/9



Δέκα νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στα σινεμά.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες που ξεχωρίζουν το φιλμ νουάρ «Η Ληστεία του Βερολίνου» του Τόμας Αρσλάν, η σατιρική κωμωδία «Υπνοθεραπεία» απ’ τη Νορβηγία και το ελληνικό ντοκιμαντέρ «Οι Αζήτητοι» της Μαριάννας Οικονόμου.

«Η Ληστεία του Βερολίνου»

Θρίλερ, γερμανικής παραγωγής του 2024. Δώδεκα χρόνια αφότου ο επαγγελματίας εγκληματίας Τρόιαν αναγκάστηκε να φύγει από το Βερολίνο, επιστρέφει για ν’ αναζητήσει νέα συμβόλαια. Το Βερολίνο, όμως, έχει αλλάξει και οι παλιές επαφές του είναι, πια, εκτός πιάτσας. Ο Τρόιαν θα ξαναβρεθεί με την παλιά του ομάδα και με νέες προσθήκες, αλλά θα μπλέξει σε μια σκοτεινή υπόθεση κλοπής.

Σκηνοθεσία: Τόμας Άρσλαν
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Ματίσεβιτς, Μαρία Λοϊενμπέργκερ, Αλεξάντερ Φέλινγκ, Τιμ Σέιφι

«Η Πλεξούδα»

Δραματική κομεντί, ιταλικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Οι ζωές και η μοίρα τριών γυναικών, που δεν θα συναντηθούν ποτέ, διασταυρώνονται. Η Σμίτα από την απέραντη Ινδία, η Τζούλια από το Παλέρμο της Ιταλίας και η Σάρα από το Μόντρεαλ του Καναδά. Τρεις ήπειροι, τρεις γυναίκες, τρεις ζωές.

Σκηνοθεσία: Λετισιά Κολομπανί
Πρωταγωνιστούν: Κιμ Ράβερ, Σάρα Άμποτ, Άβι Νας, Φοτινί Πελούζο, Μία Μάελζερ

«Υπνοθεραπεία»

Κωμωδία, σουηδικής παραγωγής του 2023. Ένας υπνοθεραπευτής βλέπει τη Βέρα να πετάει τις νόρμες της πολιτισμένης συμπεριφοράς. Σε μια εκδήλωση που παρευρίσκεται με τον Αντρέ, η συμπεριφορά της Βέρας καθρεφτίζει την ψεύτικη αυθεντικότητα και την υποκρισία των συναδέλφων της επιχειρηματιών.

Σκηνοθεσία: Ερνστ ντε Γκιρ
Πρωταγωνιστούν: Χέμπερτ Νόρστρουμ, Άστα Γκάμα Όγκαστ, Αλεσάντρα Ζέτερμπεργκ, Νταβίντ Φουκαμάτσι

«Lee»

Βιογραφικό δράμα εποχής, βρετανικής παραγωγής του 2023. Η πορεία της Λι Μίλερ, μια απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Χάρη στο μοναδικό ταλέντο και το αχαλίνωτο πείσμα της, κατάφερε να απαθανατίσει μερικές αξέχαστες εικόνες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία της ίδιας στο μπάνιο του Χίτλερ.

Σκηνοθεσία: Έλεν Κάρας
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Γουίνσλετ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Άντρεα Ράιζμπορο, Νοεμί Μερλάν

«Κραυγή Σιωπής»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Όταν μία οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μίας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μία ονειρική απόδραση σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουότκινς
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜάκΑβόι, Mακένζι Ντέιβις, Σκουτ ΜακΝέρι

«Buzzheart»

Ψυχολογικό θρίλερ, ελληνικής παραγωγής του 2024. Όταν ο Αργύρης γνωρίζει τη Μαίρη σε ένα «στούντιο μασάζ», της ζητά ραντεβού και εκείνη του προτείνει να τη συνοδεύσει σε μια τριήμερη εκδρομή στο απομονωμένο εξοχικό των γονιών της, όπου τον περιμένουν μια σειρά από εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία: Ντένης Ηλιάδης
Πρωταγωνιστούν: Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, Γιώργος Λιάντος, Κλαούντιο Κάγια

«Μην σε Αγγίξει το Κακό»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ένα κακό καταλαμβάνει τον κόσμο πέρα ​​από την πόρτα τους, η μόνη προστασία για μια μητέρα και τους δίδυμους γίους της, είναι το σπίτι τους και ο προστατευτικός δεσμός της οικογένειάς τους.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Αζά
Πρωταγωνιστούν: Χάλι Μπέρι, Περσι Ντραγκς IV, Αντονι Μπ. Τζένκινς, Μάθιου Κέβιν Αντερσον

«Sex – Οσα Λένε οι Άντρες Μεταξύ τους»

Κομεντί, νορβηγικής παραγωγής του 2024. Η φιλία μεταξύ δύο καπνοδοχοκαθαριστών δοκιμάζεται, όταν ο ένας εξ αυτών κάνει μια απροσδόκητη αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή.

Σκηνοθεσία: Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ
Πρωταγωνιστούν: Τόρμπγερν Χαρ, Γιαν Γκουνάρ Ρέισε, Αν Μαρί Ότερσεν, Νασρίν Χουσράβι, Μπριγκίτε Λάρσεν

«Transformers One»

Κινούμενα σχέδια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Στον πλανήτη Cybertron, δύο φιλικά ρομπότ-εργάτες, ο Οράιον Παξ και ο D-16, θα δουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται όταν αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια αποστολή για τον εντοπισμό ενός πανίσχυρου αντικειμένου, ικανού να αποκαταστήσει την ισορροπία στον τόπο τους.

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

«Οι Αζήτητοι»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2023. Το 2015, 30 βαλίτσες που ανακαλύπτονται τυχαία φέρνουν στο φως τα υπάρχοντα πεθαμένων φυματικών του νοσοκομείου Σωτηρία και μαζί πολλές άγνωστες ανθρώπινες ιστορίες και ένα απωθημένο συλλογικό τραύμα.

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Οικονόμου

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 19/9-25/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/8

Peristeri News

Leave a Comment