PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)



Από μικρή ηλικία ο Περιστεριώτης tattoo artist, Χάρης Μπόικος, διακρίθηκε στη ζωγραφική ενώ τελευταία δημιουργεί τα πιο δυνατά πορτραίτα παικτών του NΒΑ και όχι μόνο.

Ο 34χρονος Χάρης είναι ένας από τους καλλιτέχνες στο Sake Tattoo Crew, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά μαγαζιά στο χώρο του tattoo και φημίζεται για την απογείωση του ασπρόμαυρου ρεαλισμού στις δημιουργίες του.

Παράλληλα με την δουλειά του έχει γίνει γνωστός κυρίως στα social media και για τις δημιουργίες του σε πορτραίτα παικτών του NBA. Μάλιστα πριν από ένα περίπου χρόνο είχε βρεθεί στο Σικάγο όπου παρέδωσε ο ίδιος στον σταρ των Μπούλς, Ντεμάρ Ντερόζαν έναν πίνακα που του είχε φτιάξει.

blank

Τελευταίο του έργο που έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα είναι ένα πορτραίτο του Greek Freak, Γιάννη Αντετοκούμπο, το οποίο για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε πάνω από 500 ώρες δουλειάς!

Όπως είπε και ο Χάρης σε συνέντευξή του, το νέο του πορτραίτο με τις φοβερές λεπτομέρειες, δεν είναι προς πώληση και πιθανολογούμε ότι θα θελήσει κάποια στιγμή να το παραδώσει ο ίδιος στον Έλληνα σταρ.

Ο πίνακας, διαστάσεων 2×1,60 μέτρων, που δεν είναι προς πώληση είναι φτιαγμένος με ακρυλικά χρώματα πάνω σε καμβά και εντυπωσιάζει με την ρεαλιστική του απόδοση. «Αυτό δεν είναι φωτογραφία, είναι ζωγραφιά», σχολίασε ο καλλιτέχνης, εξηγώντας ότι το έργο δημιουργήθηκε από το μηδέν. Όσον αφορά το τι ήταν αυτό που τον ενέπνευσε να επιλέξει τον διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα απάντησε: « Ο Γιάννης είναι πρότυπο. Πρότυπο για όλους μας, σαν αθλητής, σαν άνθρωπος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Η Μαρίνα Σάττι διέκοψε συναυλία επειδή πέταγαν αυγά

Peristeri News

Leave a Comment