PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι η συγκέντρωση ενάντια στις συγχωνεύσεις



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (10/09) στο Περιστέρι με συμμετοχή Ενώσεων Γονέων, Συλλόγων Γονέων, γονέων, Συλλόγων Εκπαιδευτικών και φορέων της Δυτικής Αθήνας συγκέντρωση ενάντια στις συγχωνεύσεις και την κατάργηση τμημάτων σε όλες τις βαθμίδες.

Εκφράστηκε από όλους τους ομιλητές αγανάκτηση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, όταν έρχονται οι μαθητές καθημερινά στο σχολείο τους αντιμέτωποι με τα γερασμένα σχολικά κτίρια, τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τα κενά σε εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης και ολοήμερων τμημάτων.

Εκφράστηκε, επίσης, η ανάγκη και η διάθεση να συνεχίσουν οργανωμένα και συλλογικά να παλέψουν, ώστε οι συγχωνεύσεις και η κατάργηση τμημάτων να ανακληθούν άμεσα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούν αύριο, 11/09/24, στις 11.30πμ τους Συλλόγους Γονέων και γονείς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Μάκρης 5, Αιγάλεω) και τους Συλλόγους Γονέων και γονείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Αρκαδίας 22, Περιστέρι).

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που αφορούν σε σχολεία Γ’ Αθήνας, όπου θα προσκληθούν και Σύλλογοι Γονέων, προκειμένου να συντονίσουν τις επόμενες πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στη φυλακή 2 γιατροί και 3 φαρμακοποιοί για την απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ορτύκια με σαλμονέλα

Peristeri News

Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς και 4 συλλήψεις

Peristeri News

Leave a Comment