PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποια τα πιθανά κίνητρα του γιατρού που κατηγορείται για εμπρησμούς στη Νέα Μάκρη



Την Πέμπτη (5/9) αναμένεται να απολογηθούν ο 60χρονος γιατρός και η σύντροφός του, που συνελήφθησαν για έξι εμπρησμούς σε χώρους δίπλα από το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη.

Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τις φωτιές κρατούνται στα αστυνομικά τμήματα της Μεταμόρφωσης και του Χολαργού.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (2/9) μετά από καταγγελίες γειτόνων τους, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, συνέλαβε τον ορθοπεδικό, και την 50χρονη σύντροφό του, ενώ αναζητείται ο ανήλικος γιος της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο γιατρός είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τις συχνές τηλεοπτικές του εμφανίσεις,

Ο ίδιος και η σύντροφός του κατηγορούνται για 6 φωτιές που προκάλεσαν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, από τον περασμένο Μάιο έως την 1η Σεπτεμβρίου, στη Νέα Μάκρη.

Παράλληλα, αναζητείται ο ανήλικος γιος της 50χρονης, ο οποίος φέρεται να έβαλε δύο φωτιές τα ξημερώματα της Κυριακής δίπλα στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Γιατί κατηγορείται ότι έβαζε φωτιές ο γιατρός

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, οι κατηγορούμενοι είχαν προστριβές με τρεις γείτονές τους, κάποιοι εκ των οποίων φέρονται να ισχυρίζονται ότι «για αυτό κάποιο άτομο από την οικογένεια του γιατρού έβαζε τις φωτιές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ορτύκια με σαλμονέλα

Peristeri News

Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς και 4 συλλήψεις

Peristeri News

Άγνωστοι άρπαξαν 30 καινούργια laptop μέσα από Υπουργεία

Peristeri News

Leave a Comment