PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Πως να αναβαθμίσετε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας με τα παρακάτω steps



Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να φτιάξετε ένα cozy και άνετο σαλόνι για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα στο οποίο θα μπορείτε να ξεκουράζεστε τα απογεύματα μόνοι ή και με τη παρέα σας. Αν λοιπόν αναζητάτε τρόπους να κάνετε αυτή την αλλαγή όλο και πιο δημιουργική αλλά ταυτόχρονα οικονομική βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος γιατί εδώ θα μπορέσετε να βρείτε διαφορά steps τα οποία θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας διατηρώντας φυσικά ένα budget.

  • Αλλάξτε κουρτίνες σαλονιού

Μία αλλαγή η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε εντελώς το ύφος του σαλονιού σας είναι να αγοράσετε νέες κουρτίνες σαλονιού για την μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο του χώρου. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε διάφορα design σε κουρτίνες και να επιλέξεις ανάμεσα από αυτή την τεράστια γκάμα μία που ταιριάζει περισσότερο με το στυλ που έχετε στο σαλόνι σας πχ πιο boho, πιο μοντέρνα ή ακόμα και vintage.

  • Προσθέστε στο καναπέ ριχτάρια ή κουβέρτες

Μία επίσης προσθήκη που μπορείτε να κάνετε στον καναπές σας για να το εμπλουτίσετε είναι να προσθέσετε πάνω ένα ριχτάρι η μία κουβέρτα έτσι ώστε να γίνει πάρα πολύ ζεστός και άνετος για τις κρύες μέρες του χρόνου. Όλοι στο σπίτι έχουμε ένα ριχτάρι ή κουβέρτες που θα ταιριάξουν σίγουρα με τον καναπέ μας έτσι αυτή η αλλαγή στο σαλόνι γίνεται πολύ οικονομικά και εύκολα.

  • Τοποθετήστε μαξιλαράκια στη πολυθρόνα και στο καναπέ

Μία μικρή αγορά και μάλιστα πάρα πολύ προσιτή προς όλους είναι η αγορά μερικών μικρών μαξιλαριών τα οποία θα τοποθετηθούν επάνω στην πολυθρόνα ή στον καναπέ. Τα μαξιλαράκια εκτός από το ότι προσθέτουν μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει τον χώρο πιο κομψό είναι επίσης πάρα πολύ βολικά για όταν χαλαρώνουμε ή κοιμόμαστε στο σαλόνι.

  • Προσθέστε ένα όμορφο φωτιστικό

Ένα μικρό οικονομικό κομψό φωτιστικό δίπλα από το καθιστικό σας είναι ότι πρέπει για να δώσετε στο δωμάτιο μια χαριτωμένη πινελιά και να κάνετε το χώρο σας πιο μοναδικό.

  • Εγκατάσταση LED light για δημιουργία κρυφού φωτισμού

Τα led lights επίσης είναι μια πάρα πολύ καλή επένδυση που μπορείτε να κάνετε καθώς με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε τον πιο ιδιαίτερο κρυφό φωτισμό στο σαλόνι σας για παράδειγμα πίσω από την τηλεόραση ή στο ταβάνι. Η αγορά Led light είναι κάτι το οποίο δεν θα σας κοστίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έτσι λοιπόν κάνετε αυτή την «ανακαίνιση» στο σαλόνι σας πολύ προσιτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πως να φτιάξεις ένα online blog μαγειρικής!

Peristeri News

Πώς η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να βοηθήσει στο επαγγελματικό σας ξεκίνημα;

Peristeri News

Πως να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή έντομα και τους κοριούς

Peristeri News

Leave a Comment