Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι φέρνει τον Αμερικάνο φόργουορντ Τζάρελ Έντι (vid)



Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή είναι το Περιστέρι που όπως όλα δείχνουν θα εντάξει στο δυναμικό του τον Τζάρελ Έντι.

Πρόκειται για Αμερικάνο φόργουορντ (32χρ., 2.01) που έρχεται στο ρόστερ της ομάδας για να προσθέσει εμπειρία, αλλά και αξιόπιστο σουτ, κάτι που θέλει και ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Ο Έντι, γεννημένος στην Τάμπα της Φλόριντα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους Όστιν Σπερς (θυγατρική των Σαν Αντόνιο Σπερς) τη σεζόν 2014-2015.

Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Φοίνιξ Σανς, Μπόστον Σέλτικς και Σικάγο Μπουλς, προτού περάσει στην Ευρώπη. Από το Στρασβούργο και τη Μούρθια, βρέθηκε στη Φενέρμπαχτσε της EuroLeague (2020-2021), όπου μέτρησε 5.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 44.9% στα τρίποντα (44/98) σε 32 αγώνες.

Μετά από περάσματα σε Μπούργος και Κόνιασπορ, πέρσι αγωνίστηκε στη ρουμανική Κλουζ (με 10.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ στο EuroCup). Μαζί της κέρδισε το Κύπελλο και αναδείχθηκε MVP των τελικών του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Peristeri Family Day: Μια Κυριακή γεμάτη παιχνίδι και ενέργεια

Peristeri News

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2025 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου

Peristeri News

Β. Ξανθόπουλος: «Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί να παίζω μπάσκετ για πάντα»

Peristeri News

Leave a Comment