PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Peristeri Basketball Academy: Ζητάμε ισότιμη αντιμετώπιση από τη Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου



Την παραχώρηση ωρών σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ τη νέα χρονιά ζητά από τον Δήμο Περιστερίου η Peristeri Basketball Academy.

Όπως αναφέρει σχετική επιστολή, η ακαδημία μετρά πλέον 9 χρόνια λειτουργίας, συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α. και αριθμεί 160 ενεργούς αθλητές.

Χαρακτηριστικά στο σύλλογο P.B.A. έχουν απασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογοι και έμπειροι προπονητές όπως ο Δημήτρης Κουστένης, ο Παναγιώτης Κακαλιάς, ο Δημήτρης Τζιάλλας, ο Αντώνης Μάντζαρης και ο Μιχάλης Γρυλλιονάκης.

Αυτή τη στιγμή η έδρα και βάση της ομάδας είναι το ανοικτό γήπεδο της οδού Σκύρου στο Μπουρνάζι, ένα γήπεδο που πλέον δεν αρκεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του σωματείου. Πρόκειται για ένα ανοικτό γήπεδο που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας συντηρείται και φροντίζεται αποκλειστικά από τους ίδιους με δικά τους έξοδα και εργασία.

Οι ανάγκες των αθλητών της ομάδας κάνουν πλέον απαραίτητη την παραχώρηση ωρών σε κάποιο από τα κλειστά γήπεδα του Περιστερίου με τους ιθύνοντες της P.B.A. να αναφέρουν πώς όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλές προσπάθειες με τη διοίκηση του Δήμου ώστε να βρεθεί μία λύση για το γηπεδικό πρόβλημα, αλλά όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Περιστεριώτες είναι η μοναδική ομάδα στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) που δεν χρησιμοποιεί καθόλου κλειστό γήπεδο για τις προπονήσεις κάποιου τμήματος, ούτε καν του αντρικού!

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η χρονιά 2022-2023, όπου το αντρικό τμήμα χρησιμοποιούσε για μία προπόνηση την εβδομάδα το κλειστό γυμναστήριο στα «Δίδυμα».

Κλείνοντας την επιστολή τους οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν από τους αρμόδιους στο Δήμο Περιστερίου να αντιμετωπίσουν το σύλλογο ισότιμα και χωρίς αδιαφορία για μια ακόμα χρονιά παραβλέποντας το μπασκετικό μέλλον της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στο Περιστέρι

Peristeri News

Β. Ξανθόπουλος: Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να τιμήσει το Νίκο και τον Σύλλογο

Peristeri News

Περιστέρι: Την Παρασκευή ξεκινά το 5ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristeri News

Leave a Comment