PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πρωί Σαββάτου στον ανανεωμένο πεζόδρομο στο Περιστέρι με τα θετικά και αρνητικά (pic)



Διφορούμενες είναι οι απόψεις του κόσμου και των καταστηματαρχών για τον κατά το ήμισυ ανανεωμένο πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι.

Η νέα εικόνα στον πιο εμπορικό δρόμο στο Περιστέρι προκαλεί και θετικά αλλά και αρνητικά συμπεράσματα αφού μπορεί το αισθητικό μέρος να έχει βελτιωθεί αλλά κάποιες παθογένειες του παρελθόντος παραμένουν.

Το κυριότερο αρνητικό χαρακτηριστικό παραμένει η κατάσταση με τα μηχανάκια, των οποίων οι οδηγοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν διελεύσεις μέσα στον πεζόδρομο ενώ αρκετοί από αυτούς σταθμεύουν κιόλας έξω από τα καταστήματα.

blank

Μια εικόνα που προκαλεί πολύ αρνητική εντύπωση για τους επισκέπτες αφού ο κίνδυνος για σύγκρουση πεζών με μηχανές είναι υπαρκτός και θα πρέπει να υπάρξει μια διευθέτηση του ζητήματος από τον Δήμο σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Παράλληλα μια εφαρμογή της ανάπλασης που δεν σημειώνει μεγάλη επιτυχία είναι η τοποθέτηση σιδερένιων καθισμάτων, τα οποία είναι ακατάλληλα για τις θερμοκρασίες της Ελλάδας.

Κατά τις πρωινές ώρες το να καθίσει κάποιος σε ένα από τα παγκάκια του πεζοδρόμου είναι αδύνατο μιας και η σιδερένια επιφάνεια ανεβάζει τις θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών κελσίου σε διπλάσιες τιμές.

blank

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως τα δέντρα που έχουν τοποθετηθεί είναι εξαιρετικά, μεγάλα και δίνουν σκιά έξω από τα καταστήματα αλλά όχι στην πλειοψηφία των σημείων που έχουν τοποθετηθεί τα καθιστικά.

Τέλος η ανανεωμένη εικόνα του πεζοδρόμου δίνει στους επισκέπτες μια όμορφη αίσθηση που αναβαθμίζει την Εθνικής Αντιστάσεως και την κάνει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ψώνια στη Δυτική Αθήνα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News

Ξεκινούν οι διαλέξεις του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (25η)

Peristeri News

Leave a Comment