Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ντροπή και αίσχος που ο Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες



Το μήνυμα «ΚΚΕ δυνατό την Κυριακή, να το ρίξουν δαγκωτό όσοι το σκέφτονται», έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη (18/5).

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε νέα «βέλη» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο είπε ότι είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι απευθύνθηκε στους φασίστες, ψάχνοντας για ψηφαλάκια με τον ισχυρισμό ότι είναι παρασυρμένοι, όταν έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες και μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον Κασιδιάρη είναι «πατενταρισμένοι φασίστες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η παραπομπή Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο

Peristeri News

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου

Peristeri News

Βουλή: Άρθηκε η ασυλία του βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα

Peristeri News

Leave a Comment