PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος Τετάρτη 22 Ιουνίου



Νέες διακοπές ρεύματος αναμένονται και σήμερα, Τετάρτη, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Νέες διακοπές ρεύματος αναμένονται και σήμερα, Τετάρτη, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που έχει θέσει εκτός λειτουργίας μονάδες ηλεκτροπαραγωγής σε Πτολεμαΐδα, Μεγαλόπολη, Λαύριο και Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΕΗ, οι κυλιόμενες διακοπές ρεύματος θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας και θα γίνουν στο διάστημα από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

Στην Κρήτη αναμένονται διακοπές ρεύματος από τις 20:30 έως τις 22:00 και από στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:00 με μέγιστη διάρκεια μισή ώρα.

Νωρίτερα, μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απέκλεισαν το υπουργείο Υποδομών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές του Δημοσίου προς της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν.Φωτόπουλο, το σύνολο των οφειλών υπερβαίνει τα 135 εκ.ευρώ, από τα οποία 46 εκ. ευρώ είναι του υπουργείου Υποδομών και οφείλονται κυρίως στα χρέη από την ηλεκτροδότηση των φαναριών μέρος των οποίων εκκρεμεί από το 1998.

Το πρόγραμμα των διακοπών ηλεκτροδότησης για σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να ανακοινωθεί το μεσημέρι από τη ΔΕΗ. Πρόκειται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της (www.dei.gr), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 9298100 για να ενημερωθούν.

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών ηλεκτρικού ρεύματος στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα το μεσημέρι της Τετάρτης 22ας Ιουνίου 2011
12.00-13.00 Αττικής Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Κολλέγιο, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή,
13.00-14.00 Πατήσια, Πλ.Αμερικής, Κολιάτσου, Πλ.Βικτωρίας, Π.Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη,
14.00-15.00 Σεπόλια, Πλ.Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ,

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εξαρθρώθηκαν τρεις συμμορίες σε καταυλισμούς Ρομά

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για τη δρεπανοκυτταρική νόσο

Peristeri News

Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Peristeri News

Leave a Comment