PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι Αγανακτισμένοι προκαλούν ανησυχία στην Τρόικα (video)



Σε «µυστικό όπλο» της κυβέρνησης εξελίσσεται το κίνηµα των «Αγανακτισµένων» στις πλατείες της χώρας.

Σε «µυστικό όπλο» της κυβέρνησης εξελίσσεται το κίνηµα των «Αγανακτισµένων» στις πλατείες της χώρας: µπορεί η διαµαρτυρία χιλιάδων πολιτών να ανεβάζει το πολιτικό θερµόµετρο και να ανησυχεί την κυβέρνηση, ωστόσο φαίνεται ότι προκαλεί δεύτερες σκέψεις και στην τρόικα σχετικά µε την ανάγκη να συνεχιστεί και να διευρυνθεί η χρηµατοδότηση της χώρας µας.

Ηλικιωμένος: “Αν δεν σπάσουν αυγά ομελέτα δεν γίνεται”

Οι άντρες των ΜΑΤ μπροστά στο φρουραρχείο της Βουλής, στην κεντρική είσοδο επί της Βασιλίσσης Σοφίας δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι ο ηλικιωμένος άντρας στεκόταν στα δυο μέτρα, θα τους μοίραζε… αυγά για ομελέτες.

Απόγευμα Δευτέρας και η αστυνομία είχε αποκλείσει εκ νέου την κυκλοφορία μπροστά από το Κοινοβούλιο, εξαιτίας της συγκέντρωσης των μοτοσυκλετιστών στο Σύνταγμα.

Στην κεντρική είσοδο της Βουλής οι άντρες των Ματ έκλεισαν με δύο κλούβες την είσοδο αφήνοντας χώρο μόνο για ένα αυτοκίνητο, ώστε να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν οι βουλευτές.

Στο σημείο πλησιάζει με μια τσάντα ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος αφού πρώτα πήρε θέση βολής, στη συνέχεια ψαχούλευε στο σακούλι και πετούσε κάθε φορά κι από ένα αυγό προς την πλευρά του Κοινοβουλίου πάνω από τα κεφάλια των αστυνομικών.

Οι δυνάμεις της Τάξης απέφυγαν να ρίξουν …λάδι στη φωτιά και άφησαν τον παππού να αδειάσει όλη την πραμάτεια του και να φύγει βρίζοντας.

Ήρθε –είπε ο ηλικιωμένος-να δείξει στους πολιτικούς πως αν δεν σπάσουν αυγά ομελέτα δεν πρόκειται να κάνουν!

“Πληρώσαμε αρκετά, δεν πληρώνουμε άλλο”

Δεκάδες μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», μαζί με μέλη από την ανοιχτή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος πραγματοποίησαν χθες δίωρη κινητοποίηση στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα».

Με συνθήματα και τις γνωστές κίτρινες σημαίες κάλυψαν τα ακυρωτικά μηχανήματα και περιφρούρησαν τα εκδοτήρια. Ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε μαζί με τους διαδηλωτές:

«Πληρώσαμε αρκετά, δεν πληρώνουμε άλλο, τα ψάρια τα μικρά θα φάνε το μεγάλο…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εξαρθρώθηκαν τρεις συμμορίες σε καταυλισμούς Ρομά

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για τη δρεπανοκυτταρική νόσο

Peristeri News

Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Peristeri News

Leave a Comment