PeristeriNews.gr
Πολιτική

Aναβάλλεται ο ανασχηματισμός!



Την επόμενη κιόλας μέρα από την προαναγγελία του.

Την επόμενη κιόλας μέρα από την προαναγγελία της σύστασης κυβέρνησης συνεργασίας από τα δύο μεγάλα κόμματα η οποία κατέληξε σε φιάσκο (παρότι έριζαν μεταξύ τους για το ποιος είχε την πρωτοβουλία!), ο προαναγγελθείς ανασχηματισμός αναβάλλεται και ο πρωθυπουργός μεταβαίνει εκτάκτως στις Βρυξέλλες!

Η επίσημη δικαιολογία είναι οι νέες διαβουλεύσεις με την Ε.Ε., λόγω της κρίσιμης συνόδου κορυφής.

Στην πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματική αιτία είναι οι αρνήσεις που ήδη εισέπραξε ο πρωθυπουργός σε προτάσεις σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση, ανάμεσα στους οποίους φέρεται να είναι και ο κ. Λ. Παπαδήμος.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες αναμένονται μέσα στο προσεχές διάστημα άλλες τρεις παραιτήσεις βουλευτών, από αυτούς που ασκούν συχνά κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν όμως σε ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και αποδεικνύουν κατά πολλούς ότι υπάρχει αδυναμία διακυβέρνησης. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγο η ΝΔ ανέβαλλε την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι από τον εκπρόσωπό της κ. Γ. Μιχελάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Θέλουμε λύση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με την Τουρκία

Peristeri News

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σερβίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Peristeri News

Συνάντηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μαχμούντ Αμπάς

Peristeri News

Leave a Comment