PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (video)



Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας, με την οποία σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία.

Μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο πρότελευταίο ματς για τη φετινή σεζόν στο Περιστέρι, αφού η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό και εξασφάλισε ταυτόχρονα την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί το παιχνίδι, αφού ο Σφακιανάκης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του πρωταθλητή και με κοντινό πλασέ στο 22′ άνοιξε το σκορ. Στο 9′ ο Μπαζίνσκι είχε χάσει ήδη την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 34′ ο Μοδέστο ισοφάρισε με κεφαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Μέγερι νίκησε τον Σφακιανάκη στο πρώτο σουτ, αλλά όχι και τον Αναστασάκο στο δεύτερο και ο στράικερ του Ατρόμητου έκανε το 2-1.

Στο 53′ ο Αναστασάκος με κεφαλιά βρήκε τον Καμαρά και εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Μέγερι και με κοντινό σουτ έκλεισε το σκορ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ως το φινάλε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Τάτος (85′ Μελισσάς), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά (78′ Καραγκούνης), Μπρίτο (89′ Καραλής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο (77′ Γ. Παπαδόπουλος), Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης (66′ Ριέρα), Χολέμπας, Μοϊσές, Μιραλάς, Τζεμπούρ (46′ Φουστέρ).

*Τα πανηγύρια για την παραμονή συνεχίστηκαν στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη από δεκάδες φιλάθους της ομάδας μας και το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

blank

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ανατροπή ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά 2-1 και πρόκριση στους «16»

Peristeri News

Ποια είναι η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου στη Λιβαδειά

Peristeri News

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσουργιάννη

Peristeri News

Leave a Comment