Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εθελοντές καθάρισαν το Ποικίλο όρος – Βρήκαν μέχρι και στρατιωτικά κράνη! (photos)



Μια ακόμα δράση εθελοντικού καθαρισμού πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Ποικίλο όρος στο Περιστέρι.

Δεκαέξι πολίτες επανέλαβαν για τρίτη φορά όπως ενημέρωσαν μέσω του Facebook τον καθαρισμό του Ποικίλου όρους συγκεντρώνοντας συνολικά 41 σακούλες σκουπιδιών και περίεργα ευρήματα.

Συγκεκριμένα οι εθελοντές μάζεψαν 4200 λίτρα σκουπιδιών μαζεύοντας οικιακά απορρίμματα, στρατιωτικά κράνη και παγούρια, λεκάνη τουαλέτας, δεκάδες λάστιχα και άλλα πολλά.

blank

Φαίνεται πως κάποιοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το βουνό της πόλης μας ως μια μικρή χωματερή πετώντας εκεί ότι σκουπίδια διαθέτουν.

Οι εθελοντές που καθάρισαν το Ποικίλο όρος ευχαρίστησαν την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα για την παροχή σε γάντια και σακούλες όπως επίσης και για την τελική αποκομιδή των απομακρυσμένων σκουπιδιών.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα για το Περιστέρι και θα της αναδεικνύουμε σε σταθερή βάση.

blank

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκλεβαν οχήματα και παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους

Peristeri News

Τον Ιούλιο παραδίδεται το πρώτο τμήμα Πάτρα-Πύργος

Peristeri News

Σύλληψη 20χρονου στους Αγίους Αναργύρους για ασελγείς χειρονομίες

Peristeri News

Leave a Comment