Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΟΦ: Απαγόρευση διακίνησης – διάθεσης δύο αντισηπτικών



Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων «Total Care αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα χεριών και σώματος» και «Total Care antiseptic disinfectant» αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Τα προϊόντα δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Επιπλέον, για το προϊόν «Total Care αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα χεριών και σώματος», τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων δεν συμφωνούν με την επισήμανση του προϊόντος ως προς την περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη, ισοπροπυλική αλκοόλη και συνολικά στις αλκοόλες.

Η εταιρεία SD FOOD IKE, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες τους και να τα αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Απαγόρευση τζετ σκι στις παραλίες της Αττικής

Peristeri News

Έρχεται 48ωρη απεργία στα ταξί

Peristeri News

Συνελήφθησαν νεαροί για βανδαλισμό σχολείου στο Ίλιον

Peristeri News

Leave a Comment